2777
2789
عنوان

سانترال لب

1780 بازدید | 12 پست

کسی سانترال لب انجام داده ؟بنظرتون خوبه ؟

کلینیک و مطب چه فرقی با هم دارن ؟

کلینیک بیهوش میکنن؟

پیش دکتری که بینیم عمل کردم میخوام برم گفته مطب ۵کلینیک ۱۰ 

نلایک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به فرم لبام ژل نمیاد افتضاح میشه قیافم 

سلام اون دوستمون که میگه سانترال باعث میشه بیتی به پایین کشیده بشه درست میگه من انجام دادم و سوراخهای بینیم گشادتر شده البته برای من رو تیم جراحی  دکتر ایرانچی بی وجدان انجام دادن و اصلا این چیزا رو به من نگفتن و برای من جای بخیه اش اصلا خوب نیست فقط یه دکتر خیلی خوب انجام میده اونم دکتر فرهود گوراوانچیه من تصمیم دارم برم پیشش ترمیم کنه برام چون جای بخیه ام کشیده شده و جاش بد مونده میخوام برم محل اسکار رو برداره واسم 

منتها دکتر گوراوانچی طبیعی کاره یعنی زیاد برنمیداره من چندتا مراجعینش رو دیدم جای عملشون خیلی خوبه اصلا معلوم نیست و بخیه اش رو خیلی تمیز میزنه ولی چون کم برداشته بود اومده بودن دوباره براشون بیشتر برداره و دوباره سانترال کنن و اینکه برش رو زیاد داخل بینی نمی‌بره و فرم سوراخهای بینی رو تغییر نمیده برای من چون خیلی داخل بینی برده پره ها گشادتر و کشیده شده

نه پشیمون شدم نرفتم گفتن نوک بینیت میاد پایین

من انجام دادم فروردین امسال حدود ۱۱ تمن  

خیلی تغیر کردم هم لب بالام یکم ور اومد

هم تناسب صورتم بهتر شد 

جای بخیه ش انقد محوه که کسی متوجه نمیشه ولی باز میخوام یه سر پلاسما جت یا لیزر برم که دیگه هیچی نباشه 

الان تو فکر کاشت ابرو هستم ولی تو مرحله تحقیقات کلینیکا و روشای کاشت هستم 

اگه کسی جای خوبی سراغ داره که آشناهاش انجام دادن و بعد فاز ریزش ابرواش پر بودن و خواب ابرواش طبیعیه لطفا بگه

پیش کدوم دکتر رفتین؟؟

برا سانترال؟؟؟ دکتر مرسلی ،یه خانومه

برا ابرو رفتم کلینیک ساعی ، فعلا نمیشه نتیجه کاشت و گفت میگن بعد یه سال مشخص میشه ، ولی موقع برش پوست سر، تست نکردن که بی حسی اثر کرده یا نه ،بی حس نشده بودم، شکنجه شدم رسما، پنیک زدم، تا نیم ساعت می لرزیدم