2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 59 پست
رتبم خوب نشد زیاد منطقه دو بودم ولی خب قبول شدم

ببخشید یعنی الان پزشکی قبول شدی آخه تو یکی از تاپیکا گفته بودین که امسال قبول شدین یا اینکه هنوز کنکوری اید؟

بعد اینکه نمیدونید فیزیو منطقه دو چه رتبه ای میخواد حدودی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید یعنی الان پزشکی قبول شدی آخه تو یکی از تاپیکا گفته بودین که امسال قبول شدین یا اینکه هنوز کنک ...

من۴۰۴قبول شدم.یکی از دوستام با تراز ۹۰۶۰ منطقه دو فیزیو قبول شد

آه له له له آه له لاس

تو داری با آرزوی من زندگی میکنیییبعد از وضعیتت گلایه میکنی🤨

یادش بخیر این تاپیک دوسال پیشم بود. میشه بگی ب چی پزشکی علاقه داری؟دندون یا دارو خیلییییی بهتره

آه له له له آه له لاس

یادش بخیر این تاپیک دوسال پیشم بود. میشه بگی ب چی پزشکی علاقه داری؟دندون یا دارو خیلییییی بهتره

به درآمدش

به پرستیژش

به کارش🥲

دندون شاید زود به درآمد برسی

ولی خب بازم به پزشکی نمیرسه

دارو هم که سرمایه اولیه میخواد

به درآمدشبه پرستیژشبه کارش🥲دندون شاید زود به درآمد برسیولی خب بازم به پزشکی نمیرسهدارو هم که سرمایه ...

ببین حق میگیا ولی پزشکی حداقل۱۲ساله...مشکلی با این قضیه نداری

آه له له له آه له لاس

یه بار دیگه از رشتت گله کنیمن میدونم با تو😑🔪واقعا آدما قدر جایگاهی که دارنو نمیدونن

انقد امروز گریه کردم حالم از رشتم ب هم میخوره تو فضای مجازی هم ک میبینی چقدر ازش بد میگن🫠

آه له له له آه له لاس

سلام وقت شما بخیر

من یازدهمم سال بعد کنکورم هستش

میتونین راهنماییم کنین برای مسیر ؟

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

سلام. سوالی باشه ک بلد باشم حتما

درسته

من یه سوال داشتم سوالات کنکور خیلی سخته؟ چطور میشه زمان رو مدیریت کرد

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

درسته من یه سوال داشتم سوالات کنکور خیلی سخته؟ چطور میشه زمان رو مدیریت کرد

بیشتر سوالات سطحشون متوسطه یعنی با یه خوندن درست میشه جواب داد سوالات سخت هم که تعدادشون کمه برای درصدهای بالاس که اگ جوابم ندی باز قبولی .یسری سوالات ساده هم داره طبیعتا.مدیریت زمان رو شما خود بخود طی آزمون دادن دستت میاد اینکه مثلا اگر آزمون ۴۰ دقیقه هست شما نیم ساعت تستا رو میزنی و نشاندار میکنی و ۱۰دقیقه آخرو برمیگردی تستای شکدار و سخت رو روشون فکر میکنی.چنتا نکته ریزم هست مثلا سوالات موردی و زماندار رو باید بزاری برای دور دوم.درضمن همین تست زدن تو خونه سرعت شما رو تو آزمون بالا میبره

آه له له له آه له لاس

بیشتر سوالات سطحشون متوسطه یعنی با یه خوندن درست میشه جواب داد سوالات سخت هم که تعدادشون کمه برای د ...

درسته خیلی ممنون