2777
2789

یه توافق نامست که بین ایران و کشور های ۱+۵ بر سر برنامه ی هسته ای ایران بسته شده و اول آمریکا هم جزوشون بوده ولی بعد، از برجام میاد بیرون و پای تعهداتش نمیمونه...

رهبری هم گفته که اگه تحریم های آمریکا برداشته نشه بازگشتش به برجام معنایی نداره...

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بگم موافقم یا مخالفم یا چی

خواهش میکنم، اگه به نفع ایران باشه و باعث برداشتن تحریم ها بشه خوبه، منم اطلاعاتم زیاد نیست و سوالای سیاسی هم زیاد ازم نپرسیدن

راستی چند تا از سخنان رهبری درباره ی اداره کشور و دانشگاه فرهنگیان و بیانات جدیدشون رو بخون...

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
مرسی عزیزم شما مصاحبه داشتی؟ لطفا اگه باز اطلاعاتی داری بگو

خواهش میکنم، آره

اصلاً نگران نباش سوالا کلیَن و خیییلی راحت...

از احکام باید نماز جمعه، نماز جماعت، نماز و روزه مسافر، واجبات نماز، حجاب و... رو بلد باشی

و موضوع ولایت فقیه و وظایف ما در برابرش و راهپیمایی ها هم مهمه

و اینکه سعی کن صادق باشی و شمرده شمرده صحبت کنی...

ان شاءالله که هر چی خیره برات اتفاق بیفته