2777
2789
عنوان

بسیاردلتنگم

226 بازدید | 12 پست

کاش کسی رو داشتم تواین شهرعریب هروقت دلم میگرفت یا مشکلی برام پیش میومد بهم دلگرمی میداد.چهارروز سقط کردم.نه خانوادم خبردارن نه خانواده همسرم.خودبخودی شد.هفت هفتم بود.ازون روز تاحالاشرایط جسمیم به کنار،کسی روندارم بگم حالم خوب نیست....انقدر درد روحی میکشم وکشیدم که روزگارم برخلاف تلاشهام پیش میره ...همسرم مدام سرکار..خانواده خودم سر خواهرم ودامادشون با ما اختلاف دارن و بحثمون شده دوسال پیش..اصلا انگار وجودخارجی ندارم من....پارسال بهمن ماه  دختر هفت ماهه ام توشکمم فوت کرد ازاسترس زیاد.با وصع فجیعی بطور طبیعی زایمان کردم.بیمارستان اجازه ندادسزارین کنم.مثلا سزارینی بودم.....داغ اون نگذشته بود الانم اینطوری شدم.وسط این همه دلتنگی حرفم با خانوادمه که چرا نمیان بهم سربزنن منی که هیچ ادیتی بهشون نکردم....همش حرفام به خدا میگم اما تاکی!تاکی میخان بشینن یجا ونگن دختری هم داشتیم شاید مرده...همسرم هم دید خانوادم دوسال بهم سرنمیزنن کلی فرق کرد....این وسط کنایه ها و تهمتها و شماتتهای مادرش هم بماند.....وسط سقطم رفتم سجده میگم خذایا شکرت که پسرم هست.شوهرم هست........اما منم انسانم .....ازسنگم لابد...نمیدونم.فشاراقتصادی ....بدبیاریها....خانواده بی مسیولیتم....خانواده سرد و بی رحم همسرم............خدایا ممنونم 

فقط درد دل بود.بماند یادگار ازروزای سختم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو غربت خیلی سخته خیلی درکت میکنم عزیزم😔

خانوادم سختترش کردن ....انقدر باهام سردن که تمام محبتهام خودم سوزوند....حیف مهربونی و محبتم که صرف خانوادم خانوادم شد.هرچند من وظیفه ام انجام دادم .اونا ندیدن خدا که دید.....هفت سال حرفام به کسی نگفتم.اما دیگه لبریزم....خیلی وقته اینجا پستا رومیخونم....تازگیا واردشدم .ممنونم ازت ب هرحال

خانوادم سختترش کردن ....انقدر باهام سردن که تمام محبتهام خودم سوزوند....حیف مهربونی و محبتم که صرف خ ...

😔😔😔

منم با خانوادم ی شهر زندگی میکنیم توی غربت کل فامیل خودم و شوهرم شهر خودمونن ولی قرار بود مهر ماه عروسی کنم ولی نشد عروسیم افتاده برای عید خیلی دلگیرم دلتنگ شوهرم اینجا هیچکسو ندارم ن دوستی ن رفیقی ن فامیلی با مامانمم حرفی نمیزنم اصلا چون وقتی میبینه من دلتنگم برای اونحا حس میکنم دلش خوش میشه بخاطر این حرفی نمیزنیم باهم خیلی تنهام و دلگیر واقعا ما از ته دل اونارو میخایم ولی اونا ن 😭😭😔

ممنونم عزیزم😢😢😢😢

من خودمم پدرمادرندارم، خواهربرادرا مم زیادن اما توشهر خودم غریبم، مشکلات زیادی پشت سرگذروندم، هیچ زندگی بدون مشکل نیس، سخته اما کناربیای، خدا داره آزمایشات میکنه بخودش نزدیکت میکنه مطمئن باش درخیربروت باز میکنه بخاطر تحمل مشکلات، 

😔😔😔 منم با خانوادم ی شهر زندگی میکنیم توی غربت کل فامیل خودم و شوهرم شهر خودمونن ولی قرار بود مه ...

انشالله زودترازعید میری سرخونه و زندگیت...میدونم نامزدی هم سخته ودلتنگیای خاص خودش داره....کارخوبی میکنی به مادرت نمیگی....چون شرایطتت  گدراست....به امید روزای خوب وزیبا دوستم❤

من خودمم پدرمادرندارم، خواهربرادرا مم زیادن اما توشهر خودم غریبم، مشکلات زیادی پشت سرگذروندم، هیچ زن ...

خدا بیامرزه پدرومادرتون.جایگاهشون بهشت انشالل.اصلا سجده کردن وسط سقط و درد وخونریزی منو شوکه کرد.انقدر خدارو شکر کردم  باگریه و درد..........به امیدخدا ودر رحمتش  زنده ایم❤

خدا بیامرزه پدرومادرتون.جایگاهشون بهشت انشالل.اصلا سجده کردن وسط سقط و درد وخونریزی منو شوکه کرد.انق ...

ممنونم، مشکلاتتون دست خانم فاطمه زهرا سلام الله، قوی میشی، هرچندسخته، بخدا نزدیکتر شدی، خیلی چیزارو بامشکلات به آدم تزریق میکنن، میفهمونن، صبوری کن، خدا درمقابل تحمل مشکلات چیزای دیگه میده، قرب الی الله  ان شاءالله