2777
2789
عنوان

من وسواسم؟

84 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من یک دختر ۴ونیم ساله و یک پسر ۷ماهه دارم بشدت حساسم جایی که میخام برم همه ی جوانب رو میسنجم که مبادا بچهها مریض بشن واسه همسن اکثرا تو خونه ام ،اخر هفته عروسی دعوتیم ولی مرددم برم یا نه میترسم بچههاام تو شلوغی مریض بشن ،خوددمم خستهدام از این افکارم دلم میخا رها باشم  چیکار کنم

برو به بچه ها خوش میگذره

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کروناس لعنتی خیلیا رو وسواس کرد لنت بش 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

دقیقا تو منی یا من تو؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
خیلی اذیت میشم دلم میخاد ازاد زندگی کنم ولی انگار پامو بستن

شبا خوابم نمیبره 

چون دخترم باید بره پیش دبستانی 

اصلا دلم نمیخواد بفرستمش

از ترس مریضی 

😭😭😭😭

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
با نگه داشتن بچه ها تو خونه بیشتر اسیب میزنی بهشون تا توی جمع نباشن اجتماعی نمیشن اداب معاشرت رو یا ...

اولش دعوت میشم جایی خوشحال میشم بعدش همش میگم اینجوری نشه اونجوری نشه 

بچه ها حالا من بعد کرونا وسواس بینی گرفتم..قبلش حساس رو موبودم وتوهرغذایی میخورم مو هست میخوام مهم نباشه اما همش عوق میزنم..چون بعضی جاها زشته نخورم اما فقط عوق میزنم..وبعد کروان روی بینی..همش ادمارو میبیبنم دست میکنن تودماغشون بعد باهمون کاردیگه میکنن چیزی بهم میدن.واقعا نمیتونم اذیت میشم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اولش دعوت میشم جایی خوشحال میشم بعدش همش میگم اینجوری نشه اونجوری نشه

نمیگم حتما ولی اگه تنهایی سختته که بتونی از این حال بیرون بیای شاید روانشناس بتونه بهت کمک کنه عزیزم

یکسریا نیاز به روانپزشک و قرص و دارو دارن چون در سطح شدید این وسواس رو دارن شاید شما صرفا با جلسات روانشناسی مشکلت حل بشه 

از الان که بچه هستن به فکر راه حل برای مشکلت باشه تا بچه ها به خوبی بزرگ بشن

حساسیت هات به عنوان مادر طبیعی و غریزیه اما گفتم زیادیه واقعا مطمئن باش هرچقدر هم بچه هاتو توی شیشه نگه داری بزرگ میشن در نهایت و باید وارد جامعه و اجتماع بشن اونوقت اگه یاد نداشته باشن چجوری ارتباط برقرار کنن خیلی بیشتر اسیب میبینن