2777
2789
عنوان

گوشت قیمه نپخته اب اضافه کردن

124 بازدید | 13 پست

اب جوش

میگن زیرش کم باشه بهتره

یک علتش زیاد بودن شعله هست و نمک

که نمک هیچوقت نمیزنم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

میشه بیایین تاپیک اخرم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اصلا نفهمیدم منظورتو 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان متوجه نشدم، سوال داری یا اگاهی دادی؟؟🤔

منم متوجه نشدم😅

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
الان متوجه نشدم، سوال داری یا اگاهی دادی؟؟🤔

گفتم کارمو که نگین حتما نمک زدی

و گفتم اب حوش اضافه کردم

در کل  میخواستم مطمن شم کارم درست بوده واسه اب جوش

اضافه کردن

چون آبش خشک شده

گفتم کارمو که نگین حتما نمک زدی و گفتم اب حوش اضافه کردم در کل  میخواستم مطمن شم کارم درست بو ...

آبش خشک شده یا گوشته نپخته؟!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
 آبش خشک شده یا گوشته نپخته؟!

هر دو

واسه همین آب جوش اضافه کردم

قل زد کمش کردم

جمعا دوساعت گذاشتم قیمه رو

گفتم کارمو که نگین حتما نمک زدی و گفتم اب حوش اضافه کردم در کل  میخواستم مطمن شم کارم درست بو ...

آهان.‌خب حتما دیر گذاشتی. اگه ساعت ۹ شام‌میخورین هنوزوقت هست تابپزه

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.