2821
2789
عنوان

شیرمادر

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آزمایش بده برو متخصص زنان و زایمان

رفتم دکتر گفتم اینجوریه. گفت تو تنها نیستی نسل جدید همه اینطورین خودتو اذیت نکن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
دوشیدن چی؟

مکیدن هورمون رو فعال می‌کنه حتی گریه کردن بچه باعث تولید شیره .من مدام بچه بغلم بود و تماس پوست با پوست داشتم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
مکیدن هورمون رو فعال می‌کنه حتی گریه کردن بچه باعث تولید شیره .من مدام بچه بغلم بود و تماس پوست با پ ...

حالا ی چیزی بگمممم . اصلا بغلم نمیمونه. بغل همه ساکته حتی مادرشوهرم ولی بغل من نقو نوق میکنه ب زور شیشه میخوره. هرچی باشه بنظرم مشکل از منه. بهم گفتن برو دعانویس دعاتون کردن ک بچت بغلت آروم نیستو شیرتو نخوره. ولی میترسم تاحالا پام دعانویس باز نشده

حالا ی چیزی بگمممم . اصلا بغلم نمیمونه. بغل همه ساکته حتی مادرشوهرم ولی بغل من نقو نوق میکنه ب زور ش ...

نه نرو اگه عصبانی باشی سیرت تلخ میشه .بچه اکثرا بغل مادر گریه می کنه دیگه از گریه نترس بچسبون به خودت آیت الکرسی بخون آروم میشه ان شاالله

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
نه نرو اگه عصبانی باشی سیرت تلخ میشه .بچه اکثرا بغل مادر گریه می کنه دیگه از گریه نترس بچسبون به خود ...

اره والا میگن اگه بری دیگه بااااید هی بری پیش دعانویس

اره والا میگن اگه بری دیگه بااااید هی بری پیش دعانویس

نه نرو پای اجنه باز میشه خونه زندگیت میشه میدون جنگ

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز