2777
2789
عنوان

خیلی روز بدی بود ‌باتجربه ها بیاین

226 بازدید | 20 پست

یه ساعته پیش رفتم مهمونی .همه بودن حتی اون آدمایی که باهاشون رودر وایسی داشتم جو سنگین بود .و من بی بی هیچ حرفی نشسته بودم .تا اینکه یهو پزیز پرید صداش بد بود .نگو بچم که ۲ سالشه رفته یه گیره سر که تیز و آهنی و بود رو کرده تو پریز .وای قلبم اومد تو دهنم داد زدم .بچم خودشم ترسیده بود .بزرگترا گفتن صدقه بده .خیلی ناراحت شدم .بچه رو بردم بهش آب دادم بغلش کردم آروم شد

صابخونه هم اومد گیره رو از پریز دراورد 

نگرانیم اینه که نکنه بچم چیزیش شده باشه نگرانی بعدم اینکه نکنه صابخونه یه چیزی تو پریز بزنه بسوزه 

کاش نمیرفتم اونجا اه

نگرانیاتو ولش کن،فعلا دو رکعت نماز شکر به جا بیار و صدقه بزار که بچه سالمه و خدای نکرده برق نگرفتتش

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستش نسوخت؟! داداش من میخ کرد تو پریز برق🤦

چیزی نمیشه بابا، بچه است دیگه ولی خدا رحم کرد و بخیر گذشت. حتما صدقه بده و ببشتر مراقبش باش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه های الانم خیلییی شر و شلوغ و .... شدن .

واقعا منم امروز روز بدی داشتم و اعصاب خردکن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پسر من هم یه سیم قدیمی پوسیده پیدا کرد زد تو پریز فقط برقا رفت چیزیمم نسوخت فقط بخیر گذشت بچم😔

بچت هم چیزیش نشده اگه میبینی چیزیش نیست نترسونش

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

عزیزم از عمده این کارو نکرده بچه اس هر جایی ممکنه هر اتفاقی بیوفته تو چرا خودتو ناراحت میکنی

نمیدونم عزیزم .چرا اینجوریم .با خودم میگم آبروم پیش اونا رفت .حتما پشت سرم حرف های بیخود میزنن

نه چیزیش نشه عزیزم برق شوخی نداره خدای نکرده بگیره سوختگی داره  مگه الکیه بچه سالم بمونه  ...

صابخونه همون لحظه صدقه داد . فقط بچمو بغل کردم  ظاهرم آروم بود ولی تو دلم غوغا