2777
2789
عنوان

چرا بچگی اینجوری بودیم؟

115 بازدید | 17 پست

چرا بچه بودیم مامان بابامون بهم نزدیک میشدن بدمون میومد.حالا وقتی اون کاراشونو فهمیدیم من از مامان بابام متنفر شده بودم .چرا بچه ها بدشون میاد ؟

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدم نیومد فقط؟

نمی دونم خیلی از بچه ها وقتی می‌دونن از مامان باباشون متنفر میشن ولی

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
چون کارناپسند وزشتی می باشد

اخه بعد ازدواج چرا زشت باشه مگه خودمون حاصل همینا نیستیم؟

برای تولید مثل مشکلی نداره وگرنه از زشتی چرا لذت برد

اخه همین بچه ها بزرگ میشن دیگه بدشون نمیاد

فکر می‌کنیم کار بدی انجام می‌دن چون درکی ازش نداریم و برامون جا نیفتاده.

مخصوصا ماهایی که پدر و مادرمون جلو چشمِ ما اندازه سر سوزن به هم محبت نمی‌کنن و حتی گاهی شاهدِ دعواهاشونم هستیم.

بعد شب که می‌شه می‌بینیم صد و هشتاد درجه تغییر کردن خب بچه از این همه تضاد تعجب می‌کنه.

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
فکر می‌کنیم کار بدی انجام می‌دن چون درکی ازش نداریم و برامون جا نیفتاده. مخصوصا ماهایی که پدر و ماد ...

😂😂😂 شاید ولی بچگی ها چقد روحمون پاک بود

فکر می‌کنیم کار بدی انجام می‌دن چون درکی ازش نداریم و برامون جا نیفتاده. مخصوصا ماهایی که پدر و ماد ...

رابطه برای تولید مثل خوبه

وگرنه چرا باید با اندامشون لذت ببرن به جای لذت بردن از زندگی

چون روحشون دیگه پاک نیست

چی بگم والا ممنون از نظرت ولی چیکار کردیم روحمون ناپاک شد؟