2789
عنوان

تولدم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 64 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای عزیزمممم مممنونم ازت     اره ایشالا شما هم قبول شی به خواستت برسی     مصا ...

مصاحبه بورسیه دانش رفتم، فوق العاده آسون بود

مرسیی😍✨

آهای تویی که این امضا رو میخونی... امیدوارم به زودی یه اتفاق خیلییی قشنگ تو زندگیت بیفته🍓✨
نامزد هسیم عقد هسیم با هم زندگی نمیکنیم و گف دو روز دیگ الان نمیتونم درک کن منم گفتم بدرک نمیخام،تول ...

این‌از الان اینجوره

وای به بعدش

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
مصاحبه بورسیه دانش رفتم، فوق العاده آسون بود مرسیی😍✨

جسارت نباشه برای چه رشته ای؟

رتبتون چقدر بود؟

خببب پس خداروشکر خالت راحته    

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

لجبازی نکن باز تو خوبه بار اولت من چی بگم فقط ی کیک میگیرن بدون کادو😅یعنی تو ۲۰ سال زندگیم فقط فک کنم همون تولد یک سالگیم کادو از خانواده گرفتم😅

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 
میگه زنگ زده تبریک گفته  پس یادش بوده..... لنظر من که ادما باید به ارزش های هم اهمیت بدن  ...

میدونم پایین تر گفتم 

بعضیا نمیدونن که دارن طرفشو ناراحت میکنه 

پیش میاد دیگه همه یکی نیستن بعضی از مردا مناسبت ها رو یادشون میمونه وحسابی سنگ تموم میذارن 

بعضی ها یادشون میره 

حالا استارتر باید با سیاست یاد شوهرش بده نه با لجبازی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

میدونم پایین تر گفتم  بعضیا نمیدونن که دارن طرفشو ناراحت میکنه  پیش میاد دیگه همه یکی نی ...

نگاه کن درسته اما

اشتباه داری میگی 

شوهر اسی یادش بوده تبریک گفته 

مسیله این است

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نگاه کن درسته اما اشتباه داری میگی  شوهر اسی یادش بوده تبریک گفته  مسیله این است

متوجه ام 

یادش بوده ولی نمیدونه که با جشن نگرفتن اینو ناراحت کرده 

چون برای خودش جشن مهم نیست

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

نگاه کن درسته اما اشتباه داری میگی  شوهر اسی یادش بوده تبریک گفته  مسیله این است

با هم دعوا کردیم تو چت الان ،دلم خنک نمیشه چ کار کنم حرصی دارم الان ک دلم میخاد تیکع تیکه کنم 

اره 

خودتو ناراحت نکن 

سعی کن با سیاست بهش بفهمونی که برات تولد مهمه 

دوروز دیگه گرفت خوشحال باش تشکر کن 

بگو سال دیگه به وقتش برام بگیر

متوجه ام  یادش بوده ولی نمیدونه که با جشن نگرفتن اینو ناراحت کرده  چون برای خودش جشن مهم ...

نگفته نمیگیرم یا این لوس بازیا چیه ک...

گفته دو روز دیگ میگیره

از کجا میدونی جشن گرفتن براش مهم نیست؟ 

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو....