2789
عنوان

تولدم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 64 پست
خب عزیزمم شاید شرایطش واقعا جور نبوده  درکش کن

من این شرابط جور نیس رو نمیفهمم 

بابا چه شرایطی 

تولد چیه دورهم بودن 

حالایه کیکی باشه نباشه خود ادم درست کنه 

کادو یه شاخه گل مگه چقدره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم اصلا دلم دیگ هیچی قبول نمیکنه انقدر ناراحتم هی گریه میکنم هی بیخیال میشم ،دوستامو ببینی همه ...

خب ببییییییین این چشم و هم چشمیه 

تو دنبال تولد نیستی 

دنبالی اینی مث بقیههه عکس بزاری خب شاید دستش تنگ باشه اینطور نمیشه

تولد ساده الان مده 

سخت نگیر

من این شرابط جور نیس رو نمیفهمم  بابا چه شرایطی  تولد چیه دورهم بودن  حالایه کیکی ...

همین منم میگم دیگ نمیخام حتی کیک بخره هدیه همشو خراب میکنم جلو چشمش نظرم این ک حتی کیک هم خرید از عمد پرتش کنم از دستم تا حتی بفهمه از عمد کردم

من این شرابط جور نیس رو نمیفهمم  بابا چه شرایطی  تولد چیه دورهم بودن  حالایه کیکی ...

ببین بعضی وقتا آدم به کل یادش میره 

بعضی وقتا نمیدونی داری کسی رو ناراحت میکنی

احتمالا اون خودش تولد براش مهم نیست فکر نمیکنه که نگرفتنش چقدر اذیت میکنه همسرشو 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

خب ببییییییین این چشم و هم چشمیه  تو دنبال تولد نیستی  دنبالی اینی مث بقیههه عکس بزاری خ ...

باش امسال ک گزشت بی هیچ اگ سال دیگ زنده بودم واس خودمهر چی دوست داشته یاشم ب مناسب تولدم انجام میدم و اونو اصلا دیگ براش ن تولد میگیرم ن روز مرد ن هیجی حتی تبریک هم نمیگم

ببین بعضی وقتا آدم به کل یادش میره  بعضی وقتا نمیدونی داری کسی رو ناراحت میکنی احتمالا اون خو ...

اره اصلا ای مناسبا براش مهم نیس حتی براش تولد نگیرم ناراحت نمیشه ولی واس من خیلز مهمه بهشم گفتم قبلا ک واسم مهمه

اره اصلا ای مناسبا براش مهم نیس حتی براش تولد نگیرم ناراحت نمیشه ولی واس من خیلز مهمه بهشم گفتم قبلا ...

فهمیدم 

شوهر منم همین بود کم کم درست شد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

همین منم میگم دیگ نمیخام حتی کیک بخره هدیه همشو خراب میکنم جلو چشمش نظرم این ک حتی کیک هم خرید از عم ...

نه عزیزم این کارو نکن 

شاید اون برنامه داشت عصر تولد بگیره الکی 

گند نزن به همه چی

باش امسال ک گزشت بی هیچ اگ سال دیگ زنده بودم واس خودمهر چی دوست داشته یاشم ب مناسب تولدم انجام میدم ...

چقدر لجبازی تو دختر  

من بودم کیک میگرتم همرو دعوت میکردم  شمامم از رستورا میخریدم میزاشتم     بعدشم کاد ...

عزیزم دعات کردم انشاالله موفق میشی کنکورتو، منم امروز مصاحبه داشتم دعا کن قبول شم❤️

آهای تویی که این امضا رو میخونی... امیدوارم به زودی یه اتفاق خیلییی قشنگ تو زندگیت بیفته🍓✨
نامزد هسیم عقد هسیم با هم زندگی نمیکنیم و گف دو روز دیگ الان نمیتونم درک کن منم گفتم بدرک نمیخام،تول ...

عزیز درکش کن شاید پول تو دستش نیست بخاطر این مسائل ناراحت نشو مهم اینه میخواد بگیره برات دیگ حالا ۲روز اینور اونور تر ربطی نداره. من خودم تولدم تو محرم می اقتاد گذاشتم بعدش

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 
عزیزم دعات کردم انشاالله موفق میشی کنکورتو، منم امروز مصاحبه داشتم دعا کن قبول شم❤️

وای عزیزمممم مممنونم ازت   

اره ایشالا شما هم قبول شی به خواستت برسی  

مصاحبه چطور بود؟

سخت بود؟  

نمیتونم اصلا دلم دیگ هیچی قبول نمیکنه انقدر ناراحتم هی گریه میکنم هی بیخیال میشم ،دوستامو ببینی همه ...

با این چیزا زندگی نکن دختر زندگیت با چشم و هم چشمی به فنا میره

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 
ببین بعضی وقتا آدم به کل یادش میره  بعضی وقتا نمیدونی داری کسی رو ناراحت میکنی احتمالا اون خو ...

میگه زنگ زده تبریک گفته 

پس یادش بوده.....

لنظر من که ادما باید به ارزش های هم اهمیت بدن 

منی که مثلا برام یچیزی مهمه طرف مثابل هم باید اهمیت بده 

هر چند که من خودم از اینایی م که از یک ماه قبل روزشماری میکنم