2777
2789
عنوان

چقدررررر نی نی سایت چندشهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 39 پست

همه جور ادمی اینجا هست 

منم اون تاپیکو دیدم با توصیفاتش حالت تهوع بهم دست داد 

یکیم بود تو یه تاپیک میگفت من دلم میخواد کاربرارو پاره پوره کنم معلوم نمیکنه اینا کجا بزرگ میشن بیچاره فامیل چی میکشن از دستشون 

اصلا تحت نظر کی بزرگ میشن که به همچین درجه ای میرسن

شکرِ خداوندِ بزرگ 😍💥 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم؟

یکی نوشت شوهرش فین کرد و خورد

الان بالا میارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

انقدر بد بود نمیتونم بنویسم حتی وای خدا چرا خوندم

نباید بگن دیگه، والا بعید می دونم هیچوقت هیچوقت از یادم بره. من تو دانشگاه ۱۰، ۱۵ سال پیش یه چیز چندشی شنیدم هنوزم گاهی موقع مسواک زدن یادم میفته و به سختی مسواک زدنمو ادامه میدم

منم

بهش گفتم خیلی بی فرهنگی هرچی هم دهنش بود بهم گفت نفرینمم کرد گفت من باردارم استرس دارم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نباید بگن دیگه، والا بعید می دونم هیچوقت هیچوقت از یادم بره. من تو دانشگاه ۱۰، ۱۵ سال پیش یه چیز چند ...

اره واقعا کاش شعور داشتن نگن

یا اولش بنویسن تاپیک چندشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛