2777
2789
عنوان

همه ادعای تمیزی دارن ولی بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 34 پست

ما خودمون همه‌ی این قسمت‌هایی که گفتی رو تمیز می‌کنیم ولی تا حالا هر چی مستاجر آوردیم، خونه رو تمیز تحویل دادیم و داغون تحویل گرفتیم. نمی‌دونم بعضی‌ها کلاً اینجوری‌ان یا چون خونه‌ی خودشون نیست دلشون نمی‌سوزه و تمیز نمی‌کنن 🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگین ما یه آشنا داشتیم خونش چنان از تمیزی برق میزد ولی یه مدت با عمه ام توی یه ساختمون بودن بعد گفت این بچه اش تو خونه دستشویی بزرگ میکنه بعد خانومه با دستمال تمیز میکنه 🤢

[QUOTE=310551934]حالا خانم ها یه سوال چجوری از وایتکس واسه لباس ها استفاده می کنید ؟  و از جوهر نمک چجوری استفا ...[/QUOT  

،برای پارچه هاییکه طرح وگلداره وایتکس میریزم توی تشتی که آب ریختم قاطی،بشه بعد پارچه رو میذارم توش. البته برای لباس امتحان نکردم فقط،برای ملحفه هام این کارو میکنم

پارسا پسرمامان😍
منم مث شکا حساسم و تماک این چیزایی رو ک گفتی رو مدام تمیزمیکنم حتی هرسه روز بالای کابینتام رو هم دسک ...

بالای کابینت؟ هر سه روز؟ برای چی؟؟ چجوری وقت میکنی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
حالا خانم ها یه سوال چجوری از وایتکس واسه لباس ها استفاده می کنید ؟  و از جوهر نمک چجوری استفا ...

برا لباس سفیدا با نسبت مناسب ازآب مخلوط ولباس ها داخلش میریزم .ولی صابون بشوری بهتره .واسه ریه خوب نیست .جوهرنمکم استفاده نکن .سیف استفاده کن 

خونه منم قدیمیه چون بنا به دلایلی  خونه سازمانی هستیم فعلا

ما هم خونه سازمانی هستیم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔