به شوهرم میگفتم بخر نمیخرید تا دیشب از دستش عصبانی شدم و قهر کردم صبحی سلام کرد جوابشو ندادم ظهری که از سرکار برگشته میگه سرکار قلبم گرفته همکارا بردنم دکتر،خسته ام کردی چن وقت دیگه آزادت میکنم برو هر جایی که دوست داری هم تو راحت میشی هم من از دستت راحت میشم🙄
میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم شرایط اقتصادی همه بده به شوهرتم حق بده بیچاره ها هرجی کار و دوندگی میکنن بزور از پس خرج زندگی برمیان گاهی ما خانما باید کوتاه بیایم ..منم الان پسرم میخواد بره مدرسه شوهرم پول نداره کفششم بخریم ..حتی لباس فرم بچمو با پول جیبی که بابام داده بود خریدم ..گاهی باید کوتاه بیایم زندگی سختی دازه برا همه هم همینه..توهم شوهرتو درک کن ولی خیلیم رو نده که بار مسئولیت شونه خالی کنه درکل میگم گاهی توقعمونو بیاریم پایین بهتره..قهر هم شیرینی زندگیه ببین چقدر دوستت دارم از ناراحتی تو قلبش درد گرفته ..قدر همو بدونید خوش باشید زندگی رو سخت نگیرید
عزیزم شرایط اقتصادی همه بده به شوهرتم حق بده بیچاره ها هرجی کار و دوندگی میکنن بزور از پس خرج زندگی ...
عزیزم اون چیزی که من میخوام ارزشش صد تومن هم نیست من باردارم خوب بعضی وقتا آدما هوس یه چیزایی رو میکنن،،،اتفاقا خیلی درکش کردم بنظرم از بس درکش کردم عادت کرده که هیچی نخوام برا خودم
میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭