2581
2553
عنوان

گربه ی خبیث😒

150 بازدید | 17 پست

یه گربه ای هست همیشه میاد میشاشه رو پنجرمون😒🤦🏼‍♀️

منم هی تمیز میکنم دستمالارو میندازم اشغال(دیگه دستمالام تموم شده از دستش) 

چند باری  جلو چشمم قشنگ پاشو داد بالا ادرار کرد رو پنجرمون خواستم بزنمش فرار کرد چرا اینجوری میکنه اخههههه

گربه انقد خبیث😐😒

گربه که تو خاک کارشو میکنه😐

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستی؟ 🥺                 دورت بگردم که هدیه سالگرد ازدواجم از طرف خدایی 🥹🥹                                                                                                             تمام کوچه های شهر پر از فریاد تنهاییست                           شنیدم عابری میگفت که بغض شب تماشاییست                 بزن باران که محتاجم به لمس بودن این تب                    هم آغوشم بشو شاید فراموشش کنم یک شب

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

حیاط ما هم یه گربه بیشعوری هس میاد جیش میکنه روی پرده سالنم.

انقد بیشعوره جلوی چشم منم اینکارو میکرد .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

😂😂😂😂نمی‌دونم چرا خندم گرفت انگار باهات لج کرده  

یه گربه هست بعد الآنم تابستون هست پرنده ام اذیت میشه برا همین میزارم حیاط بخدا پرنده هامو روانی کرده 😂😂😂😂

اینجا دنیای مجازی هست و پشت تک تک این اکانت ها یه انسان هست که احساس داره قلب داره و ممکنه قلبش بشکنه هیچکسی از سنگ نیس دوست عزیز پس بیاین سعی کنیم کمتر با حرفامون دل بشکونیم چه دنیای مجازی چه واقعی چون ممکنه حرفامون باعث بشه یه نفر تا صبح نتونه بخوابه و چشماش پر اشک بشه 🤍
گربه که پاشو نمیده بالا جیش کنه تعجب میکنم گربه تو خاک ادرار میکنه آخه

نه قشنگ میده بالا جیش میکنه.

تو خاک مدفوع میکنه

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
2456
اره اصلا نمیذاره گربه دیگه ای سمت این ورا بیاد پایتخت خودش کرده😐🤦🏼‍♀️

تا دیدیش چند بار آب بریز سمتش خیس بشه

یا چیزی سمتش پرت کن می‌ترسه دیگه نمیاد

فلفل هم بریز اونجا میگن از فلفل بدش میاد