من خیسش میکنم نرم که شد لهش میکنم میمالم به صورتم و مثل اسکراب مالش میدم و بعدش میشورم
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
با چی خیس میکنی ؟با گلاب و چقد میزاری بمونه تاخیس شه؟ بعدم وقتی بشورم با شوینده صورت سینره خو ...
با آب
نه با گلاب نکن باعث میشه موهای صورت زیاد بشن
من با آب خالی میشورم
ببین اونجوری نیست که با اب قاطیش کنی خمیری بشه
فقط نرم میشه ومیتونی بمالی به صورتت بعدم مالش بدی
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
وچقد جواب میده تاصورت سفید بشه؟ یعنی میتونم بشورم با سینره؟
آره عزیزم بشور
بعد از استفاده خودت تغییر رو احساس میکنی