2777
2789
عنوان

من از دوروز پیش که ادویه جنوب خوردم

364 بازدید | 11 پست

صورتم شروع کرده جوشای ریز ریز زده نمیدونم برای چیه

میتونه بخاطر ادویه باشه که بهش حساسیت دادم چون معمولا جوش ریز نمیزدم از اون جوش بزرگا میزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا ولی خیلی خوشمزه بود من یبار خوردم انگار عادت نداشتم

اها لابد حساسیت پیدا کردی بهش. چون من خودم جنوبیم.و به همه چی حساسیتم داشته باشم ولی به ادویه تاحالا حساسیت پیدا نکردم.شاید چیز دیگه ای خوردی.بی غیر از ادویه

دانشجو
اها لابد حساسیت پیدا کردی بهش. چون من خودم جنوبیم.و به همه چی حساسیتم داشته باشم ولی به ادویه تاحالا ...

شاید اینم احتمالش هست

خدایی ادویه های بشدت خوشمزه ای دارین خوشبحالتون

من همیشه فکر میکردم شمالیا بهترین غذاهارو دارن 

شاید اینم احتمالش هست خدایی ادویه های بشدت خوشمزه ای دارین خوشبحالتون من همیشه فکر میکردم شمالیا ب ...

اووم من ان شاءالله آبان ماه میرم دانشگاه .دیگه از همینجا ادویه میبرم من اصن نمیتونم با ادویه های دیگه غذا بپزم فقط ادویه های خودمون رو دوستدارم. چیز سختیم نیست خودت درست کن تو خونه ات. تخم گشنیز صد هزار. فلفل سیاه پنجاه هزار. زیره سبز پنجاه تومن. دارچینی پنجاه تومن. دو تیکه زنجبیل خشک .اینارو پاک میکنی باهم اسیابشون می‌کنی .میشن ادویه جنوبی .خواستی تند باشه دو سه تا قاشق فلفل قرمز آسیاب شده هم بریز توشون. من فلفل نمی ریزم .تند دوست ندارم معده ام درد میگیره

دانشجو
2790
2778
2791
2779
2792