2777
2789

چون گفتی نظر بدی میگم

خیلی خونه خوب و قشنگیه چیدمانش همش خوبه فقط فرش تو اشپزخونتو تغییر بده

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگه 

فکر کنم فقط منم که از ترکیب رنگای گرم خوشم میاد ولی همچنان گیر دادم به خرید وسایل سفید و خاکستری 😅

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

چ ساده و قشنگ 

آرامش گرفتم 

امیدوارم روزای خوبی را سپری کنید تو خونتون و همیشه زیر سقفش گرم و صمیمی با تن سالم و دلخوش دورهم جمع بشید 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

ان شاالله همیشههه خونتون پر از برکت و محبت و خوشحالی باشه و در کنار هم شاد و سلامت باشید

الله پشت و پناهتون باشه💚

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

اتاقتون قشنگه

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

نی نی سایت 

چندین سال تجربه در بی اعتمادی به عکس ها ....

در نی نی سایت به هیچ عکسی اعتماد نکنید ....

روابط عمومی نی نی سایت :))))))))))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

پایه خونت به نظر من خیلی قشنگه

فقط چند عنصر جاندار و خوشرنگ نیاز داره 

مثل جند تا گلدون با رنگ های آبی فیروزه ای یا نارنجی... 

یا چند تا قاب عکس با رنگ های زنده و طیف قرمز و سرخابی.. 

چند گلدون گل طبیعی کوچک

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن.