2821
2789
عنوان

هایفوتراپی

354 بازدید | 33 پست

سلام کیا هایفوتراپی انجام دادن؟ راضی بودین؟ چه تغییری کردین؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟

پس اینکه میگن پوست لیفت میشه غبغب و خط خنده از بین می‌ره. ابروها لیفت میشن اینجوری نیست؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
دوبار انجام دادم پیشگیریه بیشتر. تا درمان تفاوت زیادی نکرد

خدا خیرت بده پس الکی نرم انجام بدم.

دویست تومن بیعانه دادم چی بگم بهم پولمو پس بده؟

راستی شما چند دادی اینجا تو تخفیف ۲۸۰۰

خدا خیرت بده پس الکی نرم انجام بدم. دویست تومن بیعانه دادم چی بگم بهم پولمو پس بده؟ راستی شما چند ...

عزیزم نمیگم بی تاثیره

میگم پیشگیریه بیشتر باز تصمیم خودته

من چند سال پیش انجام دادم قیمت الانو ندادم

لطفا اگه بازم کسی تجربه ای داره بیاد راهنماییم کنه

خدا خیرت بده پس الکی نرم انجام بدم. دویست تومن بیعانه دادم چی بگم بهم پولمو پس بده؟ راستی شما چند ...

منصرف شدم دکتر پوستم گفته انجام نده شوهرم مخالف

همه چی خوب میشه تلاش کن 
عزیزم نمیگم بی تاثیره میگم پیشگیریه بیشتر باز تصمیم خودته من چند سال پیش انجام دادم قیمت الانو ...

آهان ببخشید من اشتباه متوجه شدم 

خیلی دو دلم.

منصرف شدم دکتر پوستم گفته انجام نده شوهرم مخالف

چرا دکترتون گفتن انجام ندید؟

چیز معم‌لیه . اززش پولشو نداره . با اون پول بری‌دو‌جلسه فیشیال بهتره

فیشیال هم همون روز اول صورت آدم میدرخشه دوباره میشه همون که بود . البته چون من روتین پوستی بعدش رو انجام نمیدم