2821
2789
عنوان

کلاس زبان

78 بازدید | 9 پست

سلام دوستان اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنماییم کنه من دانشجومعلمم ولی خوب سطح زبانم خیلی خیلی خیلی ضعیفه از همون دوره دبیرستان و راهنمایی معلم خوب نداشتم و بخاطر اموزش ضعیف سطح زبانم خیلی پایین موند همیشه ب بدبختی زبان و پاس میکردم میخوام بزم کلاس زبان اونقدمسلط بشم ک معلم زبانم بشم فقط راهنمایی کنید چقد بابد بخونم چن ترم حدودا ک بتونم مدرک بگیرم و هزینه هر ترم چقده ساکن تهرانم چن روز در هفته است چطوریه راهنمایی کنید🥺💚

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا 6-7سال چه خبرههههههههه! من کلاس آمادگی آیلتس میرفتم ،یه سری از بچه ها با سطح صفر شروع کرده بودن و زیر یکسال به سطح آیلتس رسیده بودن.

انگلیسی هرچقدرم بگی پایت ضعیفه ، بازم زبانیه که ما تو مدرسه خوندیم (حتی با معلم بد!!) پس باهاش آشناییت داریم!خودشم زبان خوش قلق و راحتیه! 

از اول مهر شروع کنی و فشرده برداری شما هم نهایت تا یکسال میتونی فول بشی

اگه واقعا قصد آیلتس گرفتن داری توصیه میکنم یا موسسه آیلتس آفرینش برو یا ایران-اروپا.

ولی اگه صرفا واسه فان میخوای بری ، دیگه هرجا نزدیک خونتون بود ، برو

بابا 6-7سال چه خبرههههههههه! من کلاس آمادگی آیلتس میرفتم ،یه سری از بچه ها با سطح صفر شروع کرده بودن ...

عزیزم تو کرج جایی رو سراغ نداری؟میخوام برای ایلتس بخونم عجله هم دارم مدرک ایلتسمک میخوام جایی و میشناسی تو کرج خوب باشه؟

بابا 6-7سال چه خبرههههههههه! من کلاس آمادگی آیلتس میرفتم ،یه سری از بچه ها با سطح صفر شروع کرده بودن ...

خیلیییی ممنون ازت خدادرو شکررر میرم فشرده

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792