2777
2789
عنوان

جواب بدی رو با بدی میدید؟

602 بازدید | 10 پست

یه مشکل بزرگ دارم ،برای اطرافیانم همه کار میکنم بعد اگر بدی بکنن بهم من اون بدی رو جواب نمیدم ،باز هم اگر نیاز به کمک داشتن بهشون کمک میکنم

از خودم بدم اومده.

دوستم رو تو بدترین شرایط زندگیش کنارش بودم 

اما تو سخت ترین شرایطم تنهام گذاشت

بعد از سه ماه پیداش شده الان،که داره از همسرش جدا میشه میگه می‌خوام وسیله هامو جمع کنم بیارم خونه تو بزارم و برم خونه پدرم....منم گفتم باشه

خب الان متنفرم از خودم که چرا بهش نگفتم نه

موندم چه بهانه ای بیارم چیکار کنم نیاره اینجا

یاد کاری که باهام کرد میفتم‌ حالم بد میشه 

با همسایه روبه رو هر موقع میومد چیزی لازم داشت میدادم بهش.دو بار نداشتم واقعا اون وسیله ها رو

پیام داد که عوض شدی و کلی حرفای بدی بهم زد اما چون بزرگتر بود هیچی نگفتم 

بعد از  اون همه توهین دیشب باز اومد دم در برای وسیله ای و من دادم دستش

نمی‌دونم چیکار کنم .این اخلاقم رو چطوری عوض کنم

اخلاقت مثل همسر منه...همسر منم بدی همه رو با خوبی جواب میده واقعا کلافه شدم از دستش.... 

خیلی اخلاق بدیه من نمیگم ما هم بدی کنیم بهشون اما کمترین کار اینه که ارتباطمون رو قطع کنیم با این آدما 

خیلی ناراحتم از خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باید توانایی نه گفتن رو تقویت کنی!اگه اون لحظه هول میشی یکم وقت واسه خودت بخر مثلا به دوستت بگو به همسرم بگم زنگ میزنم بهت یا به همسایه بگو فک کنم ندارم حالا بازم میگردم خبر میدم

الانم به دوستت بگو همسرم گفته خونه همسایه دزداومده امنیت نداره

من دوبار هیچی نمیگم  بار سوم میتوپم بهش

ی دوست داشتم حالمو نمیپرسید هر وقت کار داشت پیام میداد یا زنگ میزد منم چند بار کمکش کردم لار اخر گفتم حالمو نمیپرسی کار داری مارو یادت میاد

خب اگه بخایم جوتب بدی. رو با بدی بدیم پس کی خوب باشه؟ 

ولی حداقل میتونیم با آدمایی که بهمون آسیب زدن ارتباطمون رو قطع کنیم نه اینکه بدی کنن ،هیچی نگین

دوباره بیان وقتی بهت نیاز دارن باهات گرم بگیرن و بازم نه نیاریم

کلا من که خیلی داغونم تو این موارد

خب اگه بخایم جوتب بدی. رو با بدی بدیم پس کی خوب باشه؟ 

ینی شخصیتمون در گرو رفتارای اطرافیانمونه خوب بودن خوبیم . بد بودن بدیم. بی تفاوت  بودن بی تفاوتیم. نمیشه که... یکی ذلتش خرابه. یکی داتش خوبه. یکی کلا نسبت ب هگه چیز بی تفاوته. من از بلی کردن ب دیگران واقعا بدم میاد.... شاید با طرف سر سنگین شم. کمتر باهاش برمو بیام. اما دوس ندارم کسی ازم برنجه...

ب اون لحظه فکر میکنم اگه من بدی کردم  و قراره قانون اسن باشه ک اون طرفم باید در حقم بدی کنه پس تو سختیا کسیو ندارم. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

من ادمای سمی رو بدون اینکه بهشون بدی کنم از زندگیم حذف میکنم،حتی شماره ی تلفنشون رو ،هر کی میخواد باشه ،اصلا برام مهم نیست ،چون قبلا خیلی اذیت میشدم ولی الان چند ساله به این نتیجه رسیدم که غرور و ارامش خودم از همه چیز مهم تره و بهش پایبندم😇😍