2821
2789
عنوان

قلب درد

452 بازدید | 9 پست

چند روزه ک قلبم درد میگیره با زیر بغل سمت چپم و بازومم یکم دخیل شده ۲۲ سالمه و نمیدونم چرا واقعااا..مشکل معده ام دارم   یعنی دستمو بلند میکنم درد میگیره یکم الان به پشت کمرمم زده ..نمیدونم از معده اس یا قلب کسی اینجوری شده؟ علاعم درد قلب چجوریاس

من از ۱۲ سالگی همشو داشتم 

الان پنج سال شده تازه امسال رفتم دکتر هیچی بهم نگفت فق گف اضطراب شدید داری با اینکه نوجونی از پیرزنا هم اضطرابت بیشترع و ورزش مداوم چند ساله خوبت میکنه 

منم تنبلم ورزش نکردم 

حالا نمی‌دونم درست گفته بود یا ن 

منم سمت چپم زیر بغلم گاهی دست چپم و همینطور پشت کمرم دقیق پشت قلبم درد میگیره گاهی با دم و بازدم تیر میکشه

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب درست بگو قلب درد خودش علائمه من تپش قلب دارم کل قفسه سینم درد می گیره نمی دونم ربط داره یا ن 

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 
من از ۱۲ سالگی همشو داشتم  الان پنج سال شده تازه امسال رفتم دکتر هیچی بهم نگفت فق گف اضطراب شد ...

منم دقیقا همینجوری بودم از بچگی هر از گاهی اینجوری میشد ولی الان چند روزه هی بدتر و بدت میشه یه سال پیش دکتر رفتم گف چیزی نیس مال معده یا اضطرابه اما قلبت یکم کوچیکه نسبتا باید ورزشای سبک کنی فقط  تا آخر عمر مال ما اخه ارثیم هس تنگی نفس و سرگیجه و این وضعیت امونمو بریده

منم دقیقا همینجوری بودم از بچگی هر از گاهی اینجوری میشد ولی الان چند روزه هی بدتر و بدت میشه یه ...

منم نفس تنگی داشتم و تو فضای بستع نمیتونستم نفس بکشم 

همینطور سرگیجه و کم خونی 

پرخاشگر بودم و خوابم خراب

راستش همشو بهم گفت مال اضطرابه

قلبمو کامل چک کرد با چندتا ازمایش نوار و سونو بعد گفت هیچ مشکلی نداره قلبت فقط ی صدای غیر عادی میشنوم که احتمالا مال کم خونیت باشه چون مشکلی ندیدم 

اضطرابتو کم کن ورزش هم شروع کن فک کنم تاثیر داره واقعا 

منم نفس تنگی داشتم و تو فضای بستع نمیتونستم نفس بکشم  همینطور سرگیجه و کم خونی  پرخاشگر ...

چون ببین دکتره بهم گفت فقط ورزش کن ولی اگه ورزش کردی درست نشد یسری قرص بهم داد گفت بخورم

اسم قرصا رو که گوگل زدم مال اینایی بود که توهم میزنن و روانین و اضطراب اجتماعی دارن وای حواست باشه ورزش کنی یوقت قرصی نشی😂😂😂

استفادع هم کردم ی مدت ولی عوارض داشت ول کردم

بنظرم مال اضطرابته کنترل کن که قرصای روانی بدتر از هرچیزین 

2790
2823
2791
2779
2792