2777
2789
عنوان

یه راهکار برای تیرگی زانو بدین😐

3158 بازدید | 38 پست

عصبیم می‌کنه...دلم میخواد هر چیزی بپوشم ولی نمیشه خیلی تیرس ارنجمم یکم تیرس ولی نه این حدددد 

پوستمم روشنه کلا 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

منم زانوم بشدت تیره س میگن باید کربوکسی تراپی کنم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زانوم بشدت تیره س میگن باید کربوکسی تراپی کنم

چی چی هس

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
من رفتم لیرز موهای زائد  تیرگی زانوم برطرف شد

شوخی نکننن😐واقااا 

منم می‌خوام برم اخه

من رفتم لیرز موهای زائد  تیرگی زانوم برطرف شد

واقعا؟ راسته که پوستو چند درجه روشن میکنه؟ چون من زیربغلمم تیره س😖

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سر بخور   رو فرش

🤣همینجوری با زانو راه میرم تو این سن

واقعا؟ راسته که پوستو چند درجه روشن میکنه؟ چون من زیربغلمم تیره س😖

من زیر بغلم اصلا تیره نیس 

ولی زانو کلا از بچگی تیره بود 

چی چی هس

نمیدونم🤷‍♀️