2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نه

236 بازدید | 22 پست

ما عقدیم و یه ساله کارمون تو دادگاهه... روم دست بلند کرده بود خیلی بد... و یه ساله من بهش زنگ نزدم و شماره عوض کردم.. میگه طلاقت نمیدم و همش معذرت خواهی میکنه واسطه می‌فرسته... اون روز یکی از فامیلامون بهش تک زنگ زد و قط کرد گفتم چرا اینطور کردی گفت میخام ببینم زنگ میزنه یا نه بدم حرف بزنین ( چن بار رفتن خونه ی اونا که آشتی مون بدن) بعد اونم گرفت و من به زور جوابشو میدادم.. بهم گفت تو چطور انقد سنگ شدی یه ساله التماستو میکنم ولی صدایی ازت نمیاد یه ساله منتظر شنیدن صداتم توروخدا قط نکن نفس نفس میزد.. آخرش گفت از شماره ی خودت بهم زنگ بزن ولی من سه روز گذشته و این کارو نکردم.. امشب دلم میخاد پیامش بدم نمیدونم چم شده بنظرتون این کارو کنم یا نه... میخام کامل توجیحش کنم چرا نمیخام برگردم 

وصله نمی‌شود دگر / این هزار و یک تَرَک! 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه نکن 

اگ تصمیم داری ب زندگیت برگردی و باهاش باشی اونم فردا با مشورت بزرگترا الان موقع درستی نیست 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

باهاش حرف بزن. خیلی کار بدی کرده. ولی میتونی با تعهد برگردی. مثلاً حق طلاق بگیری که اگه تکرار کرد بتونی راحت بری. برای طلاق همیشه وقت هست. وقتی التماس می‌کنه ی فرصت دیگه به زندگیتون بده

نه‌.اگه قصدت تو این یسال طلاق بوده .احساسی تصمیم نگیر که یه عمر پشیمون بشی و بخاطر بچه مجبور شی بسوز ...

گفت تا آخر عمرم قسط مهریتو میدم ولی طلاق نه 

وصله نمی‌شود دگر / این هزار و یک تَرَک! 
نه‌.اگه قصدت تو این یسال طلاق بوده .احساسی تصمیم نگیر که یه عمر پشیمون بشی و بخاطر بچه مجبور شی بسوز ...

چقدر بد قضاوت میکنید معلومه دوسش داره هیچ کس بی نًص نیست تو عقد این اتفاقا میوفته

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز