2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

525 بازدید | 49 پست

دلم میخواد برای غمی که تو دلمه گریه کنم نمیتونم چرا اینجوری شدم منی که اشکم لب مشکم بود حالا گریه نمیتونم بکنم خالی بشم هرکاری میکنم 

بغض گلومو داره پاره میکنه دارم خفه میشم

دلم بخاطر دردام پره 

خستم میگن ناشکری نکن ناشکری نیست دردو دله باخداست که نگاهم نمیکنه 

واقعا خستم چکار کنم دلم میخواد برم ی جای دور برم از این دنیا دیگ توان سختیو ندارم دلم ی خوشی میخواد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگ خالی نکنی بغضتو  از چشات میاد بیرون  دیگ چشات خیره میشن  یا زُل میشن  یا ...

دقیقا 

چند روزه چشمام اصلا نمیخندن رفتم بیرون حالم خوب بشه دو تا عکس گرفتم قشنگ معلوم حس مرگ دارم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
میخای بگو ب من چی شده عزیزم؟

ممنون مهربون همه تایپکام دردام هست 😔انگار دیگ برای کسی میگمم اروم نمیشم 

همه میگن میشه امیدداشته باش 

خب سخته این راه داره از پا درم میاره 

دقیقا  چند روزه چشمام اصلا نمیخندن رفتم بیرون حالم خوب بشه دو تا عکس گرفتم قشنگ معلوم حس مرگ د ...

درده پشت چشم رو خوب می فهمم 

خیلی دیدم ... شکسته نشو   

قوی بمون  .

من ب شخصه هر کیو میبینم پشت چشاش غمه 

نارلحت میشم

اخی منم خیلی وقتا این حسو داشتم الانم استرس شدید  دارم غصه نخور

خیلی بده لااقل با اشک اروم میشم ولی الان انگار میخوام گریه کنم نمیتونم لج کردم با خدا حرصم در اومده