2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

525 بازدید | 49 پست

دلم میخواد برای غمی که تو دلمه گریه کنم نمیتونم چرا اینجوری شدم منی که اشکم لب مشکم بود حالا گریه نمیتونم بکنم خالی بشم هرکاری میکنم 

بغض گلومو داره پاره میکنه دارم خفه میشم

دلم بخاطر دردام پره 

خستم میگن ناشکری نکن ناشکری نیست دردو دله باخداست که نگاهم نمیکنه 

واقعا خستم چکار کنم دلم میخواد برم ی جای دور برم از این دنیا دیگ توان سختیو ندارم دلم ی خوشی میخواد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ خالی نکنی بغضتو  از چشات میاد بیرون  دیگ چشات خیره میشن  یا زُل میشن  یا ...

دقیقا 

چند روزه چشمام اصلا نمیخندن رفتم بیرون حالم خوب بشه دو تا عکس گرفتم قشنگ معلوم حس مرگ دارم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
میخای بگو ب من چی شده عزیزم؟

ممنون مهربون همه تایپکام دردام هست 😔انگار دیگ برای کسی میگمم اروم نمیشم 

همه میگن میشه امیدداشته باش 

خب سخته این راه داره از پا درم میاره 

دقیقا  چند روزه چشمام اصلا نمیخندن رفتم بیرون حالم خوب بشه دو تا عکس گرفتم قشنگ معلوم حس مرگ د ...

درده پشت چشم رو خوب می فهمم 

خیلی دیدم ... شکسته نشو   

قوی بمون  .

من ب شخصه هر کیو میبینم پشت چشاش غمه 

نارلحت میشم

اخی منم خیلی وقتا این حسو داشتم الانم استرس شدید  دارم غصه نخور

خیلی بده لااقل با اشک اروم میشم ولی الان انگار میخوام گریه کنم نمیتونم لج کردم با خدا حرصم در اومده