در اوج ناامیدی توامیدم بودی بی پناه تر ازهمیشه با خاطراتت پناهم بودی مرا واهمه ایی نیست از آشکارای عاشقی ام بی خبر تر از همه جاییو تکیه گاهم بودی شمع ها حصار دورم شده اند چشمبسته ام و درتاریکی پلکم تو ارزویم بودی ارام زمزمه کردم نامت را در گوش خدا قول امدن که نه اما گفت که شاید روزی بیایی! ناگهپیرهن درید اسمان درتاریکی شب میان هیاهوی مهمانها حتی با جای خالی ات توخاص ترینم بودی از عاشق ترین عاشق به نامردترین معشوق در زیباترین شبها توماهم بودی گرچه دوری اما نور راهم بودی بی خبری ات جای خود تو بانگاهت فرهادم بودی نمیدانی و امشب بیشتر ازهرشبی ارزویم بودی به رسم عادت تولدممبارک ای یاربی وفا دربی قراری قلبم تو قرارم بودی🌹
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت