2777
2789
عنوان

نامزدم میگه میخوام مهاجرت کنم😭😭

341 بازدید | 14 پست

ما یکساله باهمیم خانواده هامون درجریانن چقققققدر تلاش کردیم که خونه بخریم بتونیم یه مراسم عقد بگیریم یاحتی نامزدم یه شغل بهترپیداکنه نشد که نشد

امروز اومده میگه ماهمه ی تلاشمونو کردیم به نظرم تنهاراهش اینه که مهاجرت کنیم

اصلاقبل ازاون من یکی دوساله خودم بهش فکرمیکردم ولی بخاطرمامانم نمیتونم

نه به ایران وابستگی دارم نه به هیچچیز وهیچکس دیگه

ولی من تنهاسنگ صبورمامانمم،نه دوستی داره نه تفریحی نه هیچی...

شماجای من بودیدچیکارمیکردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد يعني عقد كرده شما فقط دوستين

ن اینطور نیست

ب قبل عقد میگن نامزد (دوره آشنایی)

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نامزد يعني عقد كرده شما فقط دوستين

عقد کرده اسمش دوران عقده البته فرهنگ‌ها متفاوته ولی توی فرهنگ خانوادگی ما اصلا عقدنمیکنیم تا چندروز قبلی از عروسی واصلا دوران عقد نداریم فقط محرمیت میخونیم تاعقداونایی هم که مذهبی نیستن هیچی

منم خیلی دوست دارم مهاجرت کنم ولی وابستگیم مامانمه نمیتونم تنهاش بذارم

دقیقامنم همینطور

قبل از نامزدیم‌میگفتم متاهل بشم میرم ولی الان میبینم بازم سختمه

اگه داداش دارین که کارتون یکم آسونتر میشه من تک فرزندم

اره داداش دارم ولی همین داداشم انقدر به مامانم استرس میده مامانم اندازه ۱۰ سال پیرشده تو ۲سال تنهاکسی که داره منم گاهی میاد باهام دردودل میکنه مشکلی پیش میاد کمکش میکنم

اره داداش دارم ولی همین داداشم انقدر به مامانم استرس میده مامانم اندازه ۱۰ سال پیرشده تو ۲سال تنهاکس ...

😢 خدا حفظشون کنه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم وافعابااین شرایط‌نمیدونم چه تصمیمی درسته اگه مامانم باهام میومد یه لحظه هم شک نمیکردم

اگه بتونید راضیش کنید ببریدش که عالی میشه انشاالله که مسئله تون حل بشه ❤️

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790