2777
2789
عنوان

زانودرد

276 بازدید | 16 پست

کسی هست زانوهاش دردمیکند من 37سالمه2سال پیش رفتم دکترکلی قرص خوردم فقط ورزش آرومم کردفقط تنبلی میکنم لطفاً تجربه هاتون بگیم باچی آروم میشه خمیرمحلی یاضمادچی میزنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد زانوتون کجاست؟ من یهو درد داخل زانو پیدا کردم  شدید هم‌نیست

همون داخل اصلا نمیتونم چهارزانوبشینم دوساله، همش یاسرصندلی یادرازمکینم پاهاموشماازمایش یاعکسی اززانوت نگرفتی نشون دکترت بده

نه تازه اینجور شدم  شما عکس انداختی گفتن چیه؟؟

حتماپیگیری کن من رفتم بیمه عکس ازهردوزانوگرفتم البته دوسال پیش، بعدنوبت ارتپدگرفتم نشون دکتردادم گفت سایدگی زانویاهمون ارترزگف درمانش هم تامیتونی رعایت کردن اصلانشین سرسفره فقط سرمیزسرصندلی فرنگی و تخت خاب خونت پله نداشته باشه، چندحرکت ورزشی ازتونت بگیرمخصوص زانو، حتماپیگبرشومن اهمیت ندادم بعدسال بعدش شدیدتر الانم دنبال دکتربرای گازدرمانی هستم 

بله تهرانم ممنون میشم

اسمش کلینیک ارتوپدی سینوهه هست تو شریعتی کنار نگین ظفر یه روزایی خودشون دکتر ارتوپد دارن میتونید با هماهنگی برید ویزیت بشید من مامانم زانو درد خیلی شدید داشت جوری که میگفتن فقط باید عمل شه خداروشکر اونجا نتیجه گرفت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com/

از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن