مامان_دوتاپسر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9619 عنوان قرص 915 بازدید | 27 پست عزیزان کسی تا حالا از قرص یا شیاف برای بزرگ شدن باسن استفاده کرده که نتیجه گرفته باشه اسمش رو میگین ممنون "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤 1402/06/26 | 00:05 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دوتاپسر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9619 امروز شوهرم مصخره میکرد میگفت تو عین خط کش صافی "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
مامان_دوتاپسر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9619 قرصی ب نام ژن خوببببب از طرف خانواده مادری همه اوکی هستن برزیلی اما من نه "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
مامان_دوتاپسر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9619 مگه داريم مگه میشه آخه این همه تبلیغ میکنن یعنی الکی هست "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
آسو۲ عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2577 شما بعد اون کتک وحشیانه تصمیم گرفتی براش هیکل دلخواهشو بسازی؟ بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
مامان_دوتاپسر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9619 شما بعد اون کتک وحشیانه تصمیم گرفتی براش هیکل دلخواهشو بسازی؟ فقط میخوام اعتماد بنفسم بره بالا اونقد تحقیر نشم "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
صولنگی_سابق عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 981 عزیزم توهم خیلی جدی به شوهرت بگو دس کن تو جیب خرج کن تا برات یه قلمبه شو بسازم
مامان_دوتاپسر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9619 عزیزم توهم خیلی جدی به شوهرت بگو دس کن تو جیب خرج کن تا برات یه قلمبه شو بسازم هن خر میخواد هم خرما هم پول خرج نکنه هم من گنده اش کنم "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
صولنگی_سابق عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 981 هن خر میخواد هم خرما هم پول خرج نکنه هم من گنده اش کنم ببخشید ولی اهمیت نده شوهرتم هس ولی کسی ک تو رو میخواد با اون پور..ن استارا مقایسه کنه ارزشی نداره خودت خودتو دوس داشته باش بقیه مهم نیسن
10sam عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2209 از طرف خانواده مادری همه اوکی هستن برزیلی اما من نه ماله تو هم امریکاییه زیاد سخت نگیر😂🙈
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 چراقهرکرده همسرت خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
مامان_دوتاپسر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9619 چراقهرکرده همسرت اعتیاد داره "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 اعتیاد داره چندوقت رفته خدایاازدست مردها خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...