2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علایمش چیه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

عزیزم اپلیکیشن دکتر ساینا نصب کن دکتر های متخصص انلاین داخلش هستن ویزیت پرداخت میکنی یکی از دکترهای با تجربه بالاتر عمومی انتخاب کن  تماس میگیره یا پیام میده علائمشو میگی برات ویزیت مینویسه بعد برو داروهاشو بگیر من دوساله دارم حتی تو شب هم پیامشون میدم جواب میدن شیفت باشن ویزیت میکنن با یه نسخه خوب میشدن بچه هام همه نوع دکتری هم داره داخل گوگل سرچ بزن اپلیکیشن دکتر ساینا

زندگی اب روان است روان میگذرد هرچه تقدیر من و توست همان میگذرد.....
تاثیر نداره منم گرفتم این قرصا تاثیر نداره شربتش  اصلا دیفن هدارمین بدردنمیخوره من مصرف کردم فق ...

خواهرم رفت دکتر....  دکتر گفت امیکرون گرفته سیتریزین دیفین هیدرامین استامینوفن..  کوریزان داد الانم با اینکه به مامانم منتقل کرده حال خودش بهتره مامانمم نرفت دکتر همینا مصرف میکنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز