2777
2789

این همه سعی کردم بالا بکشمش همیشه ارزشمو آورد پایین همیشه ازم طلب کاره کلی کار براش کردم آخرم موقع بحث چاقو برمی‌داره یا میگه خفت میکنم ماشین هم ب اسم خودمه خونه هم به اسممه یه آدم بی دست و پا که فقط زورش ب من میرسه خانوادم پشتم نیستن ولی ایندفعه دیگه تمومش میکنم آدم روانی خدایا چیکار کنم دست تنها چرا این همه براش کار کردم چرا نفهمید مشکل اعصاب داره اما اینطوری یه آدم سالمه امروز بعد مدتها خواهرم با شوهرش اومدن خونمون از بیرون کرد چیکار کنم تنهام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یه دختر چهارساله

عزیزم منم میخوام طلاق بگیرم امشب شوهرم گفت بیا برو توافقی جدا بشیم این همه اذیتم کرده ولی بازم دلم برا خودم سوخت نشستم گریه کردم💔این زندگی حق من نبود

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

ب ارامش دعوتش کن کمکش کن ببر پیش روانشناس 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
آره یه دختر چهارساله

اگه میبنی واقعا نمیشه ادم طلاق بگیر راحت 

شو

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

حتما حتما قبل از هر اقدامی با مشاور ماهر چند جلسه صحبت کنید. در هر دعوایی زن و شوهری هر دو طرف مقصرا معمولا حالا یکی بیشتر یکی کمتر. گاهی شاید مشکل از رفتار خودمونه

پس بهتره اصلاح بشه

برای طلاق هیچ وقت دیر نمیشه. ولی زندگی که خراب بشه خیلی سخت میشه پیوندش زد

من با خانمای مطلقه زیادی در ارتباط بودم به جرات میتونم بگم بیشتر از ۷۰ درصدشون بعدا از جدایشون پشیمون میشن ولی چه سود که یا شوهر ازدواج کرده یا شوهر حاضر به رجوع نیست

اکثرا هم که ازدواج مجدد میکنن میبینن همسر دوم هم مشکلاتی به مراتب بدتر داره ولی از روی ناچاری میسوزن و میسازن

خانمی بود که سه بار ازدواج کرده و جدا شده بود. در ازدواج چهارمش وقتی بهش گفتم کاش تو انتخاباتون عجله نمیکردین گفت: از همسر اولم به خاطر اختلاف نظر و سلیقه جدا شدم در حالی که الان میبینم اصلا مرد بدی نبود. این شوهرای دیگم هزار تا عیب داشتن ولی مجبور بودم بسوزم. تا جدا میشدم هزار نفر مزاحمم میشدن که صیغه بشم یا باهاشون باشم ناچار دوباره مجبور به ازدواج میشدم.

الان میفهمم هیچ کس مثل شوهر اولم نمیشه. حیف که منو دیگه نمیخواد. اون واقعا برا نگهداشتن زندگیون تلاش میکرد

خانمی بود که سه بار ازدواج کرده و جدا شده بود. در ازدواج چهارمش وقتی بهش گفتم کاش تو انتخاباتون عجله ...

داغونم با کی حرف بزنم آخه الان شوهرم رفت سر کار نمیدونم دیگه خونه راهش ندم یااینکه دوباره از کاراش بگذرم باهاش کت زندگی کنم دلم خونه دیشب خیلی منو تهدید کرد چاقو برداشته بود ومیگفت خفت میکنم خدایا خستم نمیدونم چه کنم کسی هم ندارم ازش راهو چاه بپرسم 

داغونم با کی حرف بزنم آخه الان شوهرم رفت سر کار نمیدونم دیگه خونه راهش ندم یااینکه دوباره از کاراش ب ...

همه ما که اینجایم تو زندگیامون هزار تا مشکل داریم.

هیچ کس بدون مشکل نیست.

شما مشکل اصلیت با همسرت چیه؟

روابطه جنسیتون چطوره