2777
2789
من ع ۹ سالگی فمیدم بچه چجوری ب وجود میاد تازه از اولم بم نگفته بودن لک لک گفته بودن دعا میکنیم😑💔 ...

ب ما میگفتن پول دادیم از بیمارستان دادن بهمون 😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چهارده سالم بود.

بعد فکر میکردم آدمهای مذهبی و آخوندها ازاین کارها نمیکنن.

فکر میکردم بارداری و زایمان خود به خودی پیش میاد چون شنیده بودم میگن خدا بهمون بچه داد-خدا هنوز نخواسته بچه دار بشیم

اتفاقا اولین بار که دوستم بهم گفت منم داد زدم نخیرمممم اماما اینکاررو نمی‌کنن بقیه  باشه ولی ...

اونم همینو میگف خاک تو سرمون میگف حضرت علی این کارو نمیکنه😂😂😂🤦🤦🤦

من فیلم 18 هم دیدم تو مجردی  فکر میکردم یکسری آدم بی ادب هستن تو دنیا کارشون اینه  روز ع ...

من اولین بار که فیلم ناجور دیدیم فکر کردم فقط خانمای توی فیلم  می تونن از این کارا بکنن 

خودمم باورم نمیشه آنقدر نا آگاه بودم  البته دخترم من الان احتمالا هم سن مادر شما هستم   ...

اخه دوران قدیم هم تو مدرسه حرف میزدن راجبش 

وای خیلی عجیبه اونجوری شوهر کردن ادم میترسه که:/

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
عههههه چه تفاهمیییییی😂😂😂😂 منم پارسال دوستام تو مدرسه با رسم ش.ک.ل بهم گفتن😂🥲 یعنی پشماامممم ...

امان از دوست های ناباب مدرسه ما که پسرانس واویلا 

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗
من لک لک اینا نمیدونستم  به من گفته بودن میریم پول میدیم بچه میخریم از بیمارستان حتی یه دوره م ...

به منم گفته بودن دعا میکنیم خدا بهمون میده منم تو ۸ سالگی همینجور دعا میکردم کنار مامان بابام تا خدا ی داداش بهم داد😁🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

به منم گفته بودن دعا میکنیم خدا بهمون میده منم تو ۸ سالگی همینجور دعا میکردم کنار مامان بابام تا خدا ...

ای خدا😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁