2777
2789

تاثیر خیلییی زیادییی داره

و اینکه نه نمیشه تو خوانواده غیر شاد شاد بود 

نظر من اینه

ظهور مولامون خیلی نزدیکه و چقدر خوبه که با گناهانمون اشک امام زمانمون رو در نیاریم و چقدر خوبه که ی زره مهربون تر از دیروز باشیم:) من افتخار میکنم ب دختری ک چادرش تو سختی ها باهاشه،به مادری که امنیت به خاطر دعاشه،به کشوری که قطره قطره خون من فداشه❤بارالها جرعت مارا سر سامان بده        انقلابا مشق هوشیاری ب فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده...❤چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم من محال است که آن را ز سرم بردارم♥️عشق یعنی لافتی الی علی عشق یعنی رهبرم سید علی ♥️سید علی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ♥️در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای ،میشوم میثم تمار به دارم بزنید...ما ملت شهادتیم،  ما ملت امام حسینیم 🖤حاج قاسم هنوز هم زنده است.... 🖤حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی حرفامو میخونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤 کپی از ملوسکتونم۱ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که امروز پریودم، داغونم 🫠

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

من جلو آیینه میریم ادا در میارم بره خودم بوس میفرستم به خودم میگیم چیقده قشنگم من😅شاد نباشم چیکار کنم من چه امروز ناراحت باشمو اخمو چ شاد میگذره پس شادی میکنم خوب بگذره 

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊
اگه با دوستات بگردیم خودت شاد بودن رو انتخاب کنی بله در غیر اون صورت خیر  

بالاخره آدم ببشتر وقتش رو با خانوادس... البته موافقم با شما هم گاها پیش میاد کسی ببشتر با دوستان وقت بگذرونه

🦋

شاید اگه بهشون بی اهمیت بشی و با دوستای باحال ارتباط بگیری تغییرکنی

یه فیلم از امیرمقاره تازه دیدم از نوجوونیش داره تو خونه میرقصه 

با خودم فکرکردم خوش به حالش چقدر زندگی شادی داشته چقدر حالش خوب بوده و امیدوار برا هدفش تلاش میکرده با این که شکستم میخورده

البته به ذات ادمم ربط داره شاد بودن

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
من جلو آیینه میریم ادا در میارم بره خودم بوس میفرستم به خودم میگیم چیقده قشنگم من😅شاد نباشم چیکار ک ...

واقعا کار درستی هم میکنی آفرین

منم خداروشکر همه چیز توی زندگیم دارم ولی نمی دونم یکی دوساله اصلا آدم سابق نیستم به شدت عصبی ، غمگین ...

🦋

واقعا کار درستی هم میکنی آفرین منم خداروشکر همه چیز توی زندگیم دارم ولی نمی دونم یکی دوساله اصلا آد ...

بی دلیل؟ مطمئنی؟

شاید اگه بهشون بی اهمیت بشی و با دوستای باحال ارتباط بگیری تغییرکنی یه فیلم از امیرمقاره تازه دی ...

منم خیلی خوبم با دوستام چون درون گرا هستم اصلا کسی متوجه حال و روزم نیست 

ولی از درون داغونم و خیلی وقته شاد نیستم انگیزه ندارم عصبیم با اینکه توی زندگیم همه چیز خوبه

🦋

بالاخره آدم ببشتر وقتش رو با خانوادس... البته موافقم با شما هم گاها پیش میاد کسی ببشتر با دوستان وقت ...

خانواده ات چجوری ان؟ دعواست؟ باهات حرف میزنن؟ 

بچگیت چطوری بودی؟

بی دلیل؟ مطمئنی؟

آره واقعا هر چی میگردم اصلا دلیلی براش پیدا نمیکنم 

البته دو سال به شدت سخت رو توی زندگیم پشت سر گذاشتم که تهش خوب تموم شد ولی با خودم میگم شاید اثرات همون روزاست

🦋