2777
2789
عنوان

بواسیر خارجی

2033 بازدید | 12 پست

چجوری درمان میشه؟ با کرم حل میشه یا حتما باید لیزر اینا انجام بشه؟ وقتی لیزر یا جراحی بشه چه  کارهایی باید انجام داد چه مراعاتی باید کرد؟ اگر درمان نشه چی میشه؟عکسشو گزاشتم دقیقا همین خارجی که نوشته هست

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دارم کاری به کارم نداره منم کاری باهاش ندارم😄

موقع دستشویی اذیت نمیشید؟ من گاهی اوقات که دوباره یبوست میگیرم درد میگره . یا مثلا اگر بیرون باشم و دستشوییم بگیره ولی جلوی خودمو بگیرم تا برسم به خونه مقعدم درد میگیره . موقع پریود هم درد میگیره طوری که یکم زیاد بشینم درد میگیرهه. 

منم دارم فقط برام سوالع متاهلا از شوهرشون خجالت نمیکشن ک بواسیر دارن؟

نه بابا . شوهرم میگه بریم دکتر خطر داره . ولی دوست ندارم خانوادم بفهمن چون کلی حرف اینا مزنن با به همه عالم و آدم میگن . یواشکی هم برم شاید پرهیزی چیزی داشته باشه یا کرمی باید زده بشه که خب باز باخبر میشن .  اگر داشته باشیم خب رابطه از پشت نمیشه داشت . ولی اونطوری چرا باید خجالت کشید مثله اینه که مثلا دستت جوش بزنه دیگه 

منم از کنارم مقعد زده بیرون  ولی بیخیالم ولی موقع یبوست درد وحشتناک میگیرم

تاحالا دنبال درمانش نگشتی؟ برای من اوایل طوری نبود الانا جدیدا درد میگیره . چند ماه پیش یکم خون هم میومد .خوب شد بعدش

منم دارم فقط برام سوالع متاهلا از شوهرشون خجالت نمیکشن ک بواسیر دارن؟

چه ربطی داره؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منم ۷ساله دارم بیخیالش شدم فقط بعضی وقتا خون میاد

عزیز وقتی که خون میاد کامل بواسیر پاره میشه و خون میاد؟ من رودم مشکل داشته و عفونت داشتم بخاطر همین ببخشید اسهال داشتم و موقع دسشویی مشکلی نداشتم ولی بعد از نیم ساعت که پیاده روی کردم سوزش و خارش احساس کردم ولی درد نداشتم . تا اینکه رفتم خونه همسرم چک کرد میگه بواسیر مثل اینکه کامل تخلیه شده . ولی امروز دوباره دیدم که ورم کرده و بواسیر دوباره تشکیل شده. 

من فعلا شرایط عمل رو ندارم . چیکار کنم بد تر از این نشه؟ همین که اسهال و یبوست نشم کافیه؟ و اینم بگم که علاوه بر اینکه بواسیرم پاره و خون اومده بود دور تادور مقعدم انگار زخمه .