2777
2789
عنوان

امروز دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 56 پست
مطمئنید دوست دختر نداره؟

قبلا با ی پیجی درخواست دادم تو دنبال شونده هاش دختر نبود اما چون بعدش بیوشا عوض کرد دو دلم مطمئن نیستم

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد حس خودم افتادم من الان شوهر دارم با دو تا بچه اونم زن داره با دو تا بچه اون سه ماه بعد از من ازدواج کرد به دلایلی نشد بهم برسیم من با نزدیک ترین فرد خانوادش ازدواج کردم نمیدونم لج بود چی بود با خودم گفتم من که به این نرسیدم بزار با این شخص یعنی شوهر فعلی ام ازدواج کنم حداقل ببینمش البته اون یه شهر دیگه بازم راضیم به همون دیدن های گهگاهی که تو مراسم ها میبینمش وقتی میبینمش یه حس غرور یه حس شیرین یه حس لطیفی داره وقتی به هم سلام می کنیم و اون هنوز قرمز میشه نمیدونم خدا منو ببخشه هیچ وقت نتونستم جلوی این حس های شیرین و بگیرم😞🙃

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
استارتر با پیج فیک به اسم یه پسر یا دختر دیگه فالوش کن ببین دختری به اسمی ک اولش ف هست فالو داره و ا ...

خداکنه قبول کنه چند دفعه دیگ هم داده بودم قبل فوت خواهرش فقط استوری رو نگاه میکرد

یاد حس خودم افتادم من الان شوهر دارم با دو تا بچه اونم زن داره با دو تا بچه اون سه ماه بعد از من ازد ...

حسرت روی دل خیلی سخته مخصوصا اگه عشق باشه

فک کنم رل داره:/ اسی الکی دل خوش نکن

بیین آنلاینیش رو چک میکنم زیاد آنلاین نیست یعنی از ساعت ۶ غروب تا ۹ شب بهشت زهراست بعد از ۹ هم زیاد آن نیست 

بیین آنلاینیش رو چک میکنم زیاد آنلاین نیست یعنی از ساعت ۶ غروب تا ۹ شب بهشت زهراست بعد از ۹ هم زیاد ...

کجا چک میکنی؟ 

مگه همون یجاست، شاید پیامک بده، شاید زنگ بزنن، هزارتا چیز دیگه

بعدشم مگه بچه ساله که هنوز هیچی نشده اسم شمارو بزاره بیو؟ 😐😐

قطعا کسی تو زندگیشه