دیگ دارم دیوونه میشم نمیدونم چمه یه حس دوگانگی دارم. من ۲۰ سالمه چند ساله به یکی از پسرای فامیلمون علاقه دارم از بچگی همبازی هم بودیم اما از ۱۳ سالگی ی حسی بهش دارم کلا خودمو کنارش تصور میکردم اما فکر کردم بخاطر سنم یادم میره اما هرچی سنم بیشتر شد علاقم هم بیشتر. خودش واکنشی تا حالا نشون نداده اما وقتی می بینیم همو من زیر چشمی نگاهش میکنم بعضی وقتا می بینم نگاه میکنه وقتی می بینه متوجه شدم نگاهش رو می ندازه یکجا دیگه. ی چیز دیگ آبجیش ۶۳ روز هست فوت کرده امروز هم که رفته بودیم بهشت زهرا دیدمش ،اون و حتی من روم نمیشه سلام کنیم بهم امروز سینی میوه را اورد بهم تعارف کرد سرمو بالا اوردم چشم تو چشم شدیم البته موقع ۷ خواهرش هم من زیاد نگاهش میکردم چون گریه می کرد نگرانش بودم فک کنم متوجه شد چون بعدش هم دیدم هی نگاه میکنه. اینم بگم من آیدی اینستا و شمارش رو دارم . عقلم میگه فعلا صبر کن اما قلبم می ترسه از دستش بدم. ی چیز دیگ من اول اسمم با ف شروع میشه اینم تو بیو اینستاش نوشته همه وجود من برای تو ف واقعا نمیدونم مغزم داره می ترکه
اگه خواستی میتونی بعدا سر صحبت رو از طریق همین بیوش باز کنی
🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣
عع ازین حسای قایمکی اگه هیچ کدوم پا پیش نزارید بعدن میشه حسرت ها
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
استارتر با پیج فیک به اسم یه پسر یا دختر دیگه فالوش کن ببین دختری به اسمی ک اولش ف هست فالو داره و اونم تو بیوش اینو زده یا نه اگر نبود چنین کسی منظورش تویی