2777
2789
عنوان

بچمو کتک میزنم🖤

5319 بازدید | 20 پست

اول از همه بگم غلــــــــــــــــط کردم

هزااااااااربار

بچها انقــــــــــدعذاب وجدان دارم خودم سرم داره میترکه

درد بچم بقلبم بجونم بزنه که نوزاد بود آرزووووم بود شیطونی کنه آرزوم بود صدام کنه مامان باهام حرف بزنه

امالعنتتتتتتت بهم ک اعصابی برام نمونده چهارسالشه بچم امروز باشوهرم بحثم شد سرمشکلات مالی اقتصادی

بچمو زدم رواون خالی کردم اومد دور برم هی حرف میزد بام زدمش ک برو حوصله ندارم

خدایا غلط کردددددددم غلططططططط کردم

الان خوابه نگا صورتش میکنم دارم روانی میشم هی دستشو انگشتاشو میبوسم بم گفت مامان نزنممممم این جملش پرچشامو اشک میکنه وااااای واااای دارم خل میشم

بچها یچیزی

چیکارررر کنم دیگ هرگزززز ب بچم اخمم نکنم هرگزززززز

من توبجگیم زیااااد از بابام کتک خوردم همیشه میگفتم اگ روزی بچه دار شم بش اخمم نمیکنم

یبار بابام با کابل برق انقددددد زدم کبود شدکل بدنم

نمیخوام یبارررررم دست رو بچم بلند کنم دیگ

همش۲۲ سالمه عصاب برام نمونده (اوضاع مالی یکم بدشده) همش بخاطر این عصبی میشم و شوهر کردم ب ی استان دور و غریب

حالا بگزریم اینارو گفتم یکم شرایطمو بفهمین

بچها چ کنم بچمو نزنم؟؟ همین سرزنش نکنید چون خودم خودمو دارم میزنم ک چرااا ایطورم

فقط راهکار بدین بم قربون صورت معصوم بچم صدانفساش توخواب دیوونم میکنه

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

الهی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بغضم گرفت 💔😭

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

برباعث وبانی این شرایط لعنت

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
نزن دیگه گناه داره...میگم  فاصله شهراتون چه قدره؟

شیش ساعت

نمیدونمممم چطوری جلو عصبانیتمو بگیرم برای بچم فقط

برا هرچی برا هرکی عصبی بشم بجهنم فقط رو بچم نمیخوام دادم بزنم

ادما چقدر عجیبند نوزاد بود ینی تنهاااا ارزوم این بود صدام کنه مامان الان دوبار پشت هم میگ مامان مامان میگمش هاااااا چته خو

همه ی این داستانا و توجیهات رو بریز دور .خب ؟!  مشکل مالی دارم و شوهرن فلان و اعصابم بیسار 

به همون دلیلی که هرگز، تحت هیچ شرایطی  پدر و مادر و شوهرت رو نمیزنی ، حق نداری هرگز بچه ت رو هم بزنی !

پشیمونی بعد جنایت هم پشیزی ارزش نداره 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

همین الان اگه غسل واجب نیستی برو قرآن بیار و دست رو قرآن بزار که هرگز عقده ای که جایی دیگه گرفتی رو سر بچت با کتک خالی نکنی با خدای خودت عهد کن و توبه کن

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

از نظر علمی چیزی بلد نیستم تو این زمینه   اما تجربی میگم که توی اون لحظه فکر کن بچه ت استادته یا معلمت 

چطور جلوی اونها عصبانیت رو کنترل میکنه باید برای بچه هم کنترل کنی

درسته بچه کوچک و ضعیفه اما روحش خیلی بزرگه 

همین که پشیمون هستی از خیلیا جلوتری و مطمئنا میتونی با تمرین خشمت رو کنترل کنی 

بغضم گرفت 💔😭

خدانکنه 

خودمم همینم یکی یچی از زندگیش بگ گریم میگیره بابا بخدا عصابی برام نمونده دستام خیلی وختا میلرزن یا تنگی نفس بم دست میده چقددد حسرت بکشیم اخه همه مشکلمم مالیه نمیگم فقیرو بدبختم ولی اونجور ک میخام نمیپوشم نمیخورم نمیگردم درحد بخور نمیریم

خدانکنه  خودمم همینم یکی یچی از زندگیش بگ گریم میگیره بابا بخدا عصابی برام نمونده دستام خیلی و ...

عزیزم الهی رزق و روزی حلال و پربرکت نصیبتون بشه ❤️

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐