2777
2789
عنوان

مارک خط چشم

662 بازدید | 13 پست

خانوما یه خط چشم خوب معرفی کنید ظریف هم باشه قیمت هم میدونید بگید مرسی 

بعدشم اگه اشتباه کشیدیم بشه پاکش کرد پخش نشه دور چشم😕

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط چشم مویی مای بهتررررین خط چشم در کل جهان، پاریس برق میندازه حالت مصنوعی داره ، یک بار My بگیری ، ...

تازه میخام یاد بگیرم با مویی میشه قشنگ بکشم؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
تازه میخام یاد بگیرم با مویی میشه قشنگ بکشم؟

آهان نمی‌دونم من عادت ب مویی دارم از ده سال پیش ، البته اولش خوب نمیشد با تمرین ، بعد چن هفته تونستم صاف و قرینه بکشم،  شما اگه سختت هست ماژیکیش رو بگیر

خداوند نور آسمان ها و زمین است
آهان نمی‌دونم من عادت ب مویی دارم از ده سال پیش ، البته اولش خوب نمیشد با تمرین ، بعد چن هفته تونستم ...

من هم مویی استفاده کردم هم ماژیکی بین این دوتا مویی اتفاقا راحت تر وقشنگ تر در میاد

من هم مویی استفاده کردم هم ماژیکی بین این دوتا مویی اتفاقا راحت تر وقشنگ تر در میاد

دقیقا خیلی روان می‌کشی. مخصوصا قسمت دمش رو ،  اون فرم دلخواهت رو میدی، ماژیکی حس میکنم بریده بریده میشه، ولی نمی‌دونم چرا خیلیا میگن ماژیکی راحت تره

خداوند نور آسمان ها و زمین است