2777
2789
عنوان

قشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 26 پست
جزایر ناز،جنگلهای حرا،ساحل هنگام،البته هنگامو صبح زود برید که بتونید دولفینها رو ببینید،چون دولفینها تا ساعت ده میان نزدیک قایقها،شما ساعت شش و هفت برید که بیان نزدیک قایقتون،خیلی خیلی خوشگلن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادلا جون شوهرم رزرو کرده با ماشین شخصی میریم
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
البته این 361توی شعبش بود تو یکی از پاساژا.تو اون پاساژکفشاش نبود. شلوار لی قیمت خوب میشه درگهان پیدا کرد .لباسایی ک در حد تولده داشت قیمتاش خوب بود
بر سر آنم که گر زِ دست برآید ،دست به کاری زنم که غصّه سر آید...
جایی واسه لباس مجلسی هم میشناسین یا مانتو و کفش مجلسی شیک
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
ببین توی همه پاساژاش مغازه ها متنوعه،یعنی کیف و کفش و لباس و لوازم خونه همه چیز هست،خودت باید بگردی،مثلا لباس مجلسی تو پاساژ دریا چند تا هست ولی من خیلی با لباساش حال نکردم،اینا همش سلیقه ایه.
مرسی عزیزم
احتمالا هتل سینگو بالا پاساژ دریا رزرو کردید هتلش خوبه اگه اون باشه من پارسال رفتم برای خرید قشم دو دلفین و نخل خوبه بین این دو تا پاساژ یکی هست فقط کیف داره و تک و توک کفش اونم حتما سر بزن نخل مانتو خوب بود همچنین لباس زنو نه خود پاساژ دریا ورزشی خیلی خوبه و لوازم خونگی من کلی خرید کردم پارسال فقط روز اول خرید نکن یکم بذار قیمت دستت بیاد بعد تو قشم سیتی 1 عالی بود سیتی 2 طبقه زیر زمین لباسها مارک تو اف خیلی قیمت عالی بود و شیک ستاره برای عطر خوب بود یک پاساژ روبرو ستاره بود فکر کنم پردیس بود اونم یک سر بزن لباس مجلسی برای مهمونی شب و اینها بد نبود برای تفریح دلفین ها ما رفتیم خوب بود فردا دارم میرم دوباره قشم آب و هوا لباس گرم بر ندار فقط برای شب و تو راه بردارید وگرنه صبح تا عصر واقعا گرمه برای غذا تو درگهان بالاتر از پاساژ دو دلفین تقریبا 500 متر بالاتر یک گلدن فود هست هم دریایی داره هم فست فود دریایی فوق العاده عالی و تازه است خیلی شلوغه من از غذای بالای پاساژ دو دلفین خوشم نیومد اصلا تو قشم طبقه بالای سیتی یک فست فود ببر گرسنه حتما سر بزن عالی بود بهت خوش بگذره