2777
2789
عنوان

چراااا دختر رفیقم بهم گفت ...

664 بازدید | 39 پست

واقعاچرا خیلی ببخشید ببخشید بی ادبی میکنم هاا

تقریبا چند هفته پیش دوستم و دخترش که هشت سالشه اومدن خونمون دوستم رفت سرویس بعداشتی دخترش گفت خاله یه رازیو بهت میگم

گفت مامانم وقتی بابام بره سرکار لباساشو در میاره لباس زیر بابامو میپوشه ولی مامانم گفت به کسی نگم الان یهو یادم اومد چراا به نظرتون ؟؟؟ واقعا گیج شدم البته بچس شاید یه دروغ و چیزی بگه اما اکه واقعی باشه رفیقم مرض داره ؟؟؟ 

چشم ها دریچه ی روحن!...

حتما گشاده بلنده راحت به جای شرتک نو خونه میپوشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مشکلات وجود دارن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

شاید بچه میخواد َشوهرش نمیخواد اینجوری میخواد باردار بشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

منم شلوارک شوهرمو میپوشم چون گشاده راحتم توش. بنظرت مرض دارم؟ بچس یچیز میگه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
2790
2778
2791
2779
2792