2777
2789
عنوان

خيلي ناراحتم نظرتون چيه؟

130 بازدید | 16 پست

خانوما من خيلي بيبى فيسم خودم ٢٤ سالمه ولى قيافم در حد ١٨ ساله 

نميتونم ارتباط برقرار كنم با ادما چون فكر ميكنن بچه ام همش بچه مچه مياد سمتم🥲

ابروهامم برداشتم ولى بازم بيبي فيس ديده ميشم بنظرتون چيكار كنم انقد قيافم بچه نباشه؟🤦🏻‍♀️🥲

ميدونم مشكل مسخره ايه ولى روشى هست ادم قيافش از بچه بودن در بياد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل بزرگیه منم ۱۷ سالمه اگه بخاطر قدم نبود فک میکردن ۱۴ سالمهه🤣🤣 

هر کی منو میبینه میگه چند سالته میگم ۱۷ میگه اوهووووو چه قیافه ای دارییی

همه دوستام منو بچه صدا میکنن😂

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

ابروهاتو لیفت کن موهاتو رنگ کن آرایش کن الان با میکاپ دختر ده ساله سی ساله نشون میده

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
مشکل بزرگیه منم ۱۷ سالمه اگه بخاطر قدم نبود فک میکردن ۱۴ سالمهه🤣🤣  هر کی منو میبینه میگه چند ...

واى منم قدم ١٧٠ولى بازم بيبى بنظر ميام امروز رفته بودم باشگاه كلا هركى حرف ميزدم ميگف بهت نميخوره ٢٤

بعد اينكخ ميفهميدن ٢٤ سالمه تازه درست حسابى باهام گرم صبحبت ميشدن😐🤦🏻‍♀️

واى منم قدم ١٧٠ولى بازم بيبى بنظر ميام امروز رفته بودم باشگاه كلا هركى حرف ميزدم ميگف بهت نميخوره ٢٤ ...

🤣🤣🤣 بددردیه میدونمم

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
فقط با اخلاق میشه روش کار کرد جدی بداخلاق باش تاثیر داره 😢 من خودمم بیبی فیسم از این بابت خوشحالم چ ...

اره خوب از  اون لحاظ كه عاليه ولى سعى ميكنم جدى باشم ببينم نتيجه ميده😎😂💙