2777
2789
عنوان

این استرسم برای ازدواج طبیعیه?

167 بازدید | 13 پست

همش نگرانم که نکنه جا بزنم نکنه ازدواج خیلی سخت باشه نکنه یک اتفاقی بیوفته زندگیمون خراب بشه کلی افکار منفی 

ولی وقتی کنار نامزدم هستم خیلی ارامش دارم 

ازدواج برام خیلی تغییر سنگین حساب میشه 

دچار تناقضم دوست دارم ازدواج کنم ولی ترسام خیلی داره اذیتم میکنه 

تا وقتی ب ترسات غلبه نکردی و مطمئن نشدی میتونی بار مسئولیت ب دوش بکشی فکر ازدواج رو از سرت بیرون کن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همین بودم طبیعیه حتی شب قبل از عقدم گریه میکردم نمیخوام با اینکه همسرم انتخاب خودم بود و ۲ سال دوست بودیم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

دلو بزن به دریا خواهر 

شیرینیاش رو در نظر بگیر و خداتو شکر کن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
تا وقتی ب ترسات غلبه نکردی و مطمئن نشدی میتونی بار مسئولیت ب دوش بکشی فکر ازدواج رو از سرت بیرون کن& ...

من کلا ادم ترسویی ام شروع همه کاری برام سخته ازدواج که خیلی تغییر بزرگیه کلا ادم اجتنابی ام خیلی از کارارو تو زندگی بخاطر ترس انجام ندادم

دقیقا منم همین بودم طبیعیه حتی شب قبل از عقدم گریه میکردم نمیخوام با اینکه همسرم انتخاب خودم بود و ۲ ...

.

من دختر عمه ام روز عقد ناراحت بود گریه کرد با اینکه انتخاب خودش بود.

منم میترسم روز عقد گریه ام بگیره🤦🏻‍♀️🙈😬

من کلا ادم ترسویی ام شروع همه کاری برام سخته ازدواج که خیلی تغییر بزرگیه کلا ادم اجتنابی ام خیلی از ...

حتما برین پیش تراپیست چونکه واقعا اینطور پیش برین خدای نکرده تو آینده ب مشکل بر میخورین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

حتما برین پیش تراپیست چونکه واقعا اینطور پیش برین خدای نکرده تو آینده ب مشکل بر میخورین 

اره دارم میرم با یک حلسه کلی روم تاثیر مثبت گذاشت

ولی خیلی گرونه هر نیم ساعت ۵۰۰ تومن 

یکم افکار منفیم زیاده برای همین از اینده میترسم افکار منفیم که میره اعتماد بنفسم زیاد میشه

اره دارم میرم با یک حلسه کلی روم تاثیر مثبت گذاشت ولی خیلی گرونه هر نیم ساعت ۵۰۰ تومن  یکم اف ...

عزیزم شکاف اعتماد ب نفس نوشته راس هریس رو حتما بخون