2777
2789
عنوان

دوست پسرم خیلی بچه ننه اس+عکس

1236 بازدید | 41 پست

نمیدونم چیکار کنم واقعا خیلی رو اعصابمه خیلی از ننش میترسه تا ننش میاد پیشش تو صورتم قط میکنه بعد رفیقم دوست پسر داره وقتی به پسرع زنگ میزنه مادر پسره با دختره حرف میزنه و ...

بعد من وقتی بش میگم چرا از ننت ایقدر میترسی ببینید چی میگه😟 اهههه خیلی رو مخمه واقعا چرا یه پسر باید ایقد از مادرش بترسه و فکر میکه این کارش یعنی احترامه ... بچه ننه😑

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]

چرا احترام ب مادر رو بچه ننه بودن حساب میکنی ؟

مادرش بیشتر برای بزرگ کردنش سختی کشیده یا شما؟

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

بهش افتخار کن 

احترام مادرشو داره مطمئن باش احترام مادر بچه هاشو هم نگه میداره ،بچه هاش هم بخودش میرن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرشه متوجهی؟ مادر

اگه مادر دوست پسر دوستت رفتارش طور دیگه ای هست لزوما همه نباید اینجوری باشن آدما متفاوت هستن 

احترام مادرشون رو داشتن اسمش ترس از مادر و بچه ننه بودن نیست

باید خیلی چیزای دیگه رو ببینی و بذاری کنار هم تا بفهمی طرف بچه ننه اس یا نه احترام حالیشه

چرا احترام ب مادر رو بچه ننه بودن حساب میکنی ؟ مادرش بیشتر برای بزرگ کردنش سختی کشیده یا شما؟

چرا من حس کردم شاید زنشه مادرش نیست

شما میتونید تموم گلها رو بچینید ،اما جلوی اومدن بهارو نمیتونید بگیرید
چرا احترام ب مادر رو بچه ننه بودن حساب میکنی ؟ مادرش بیشتر برای بزرگ کردنش سختی کشیده یا شما؟

شما مادرشو نمیشناسی چه ادمیه

دوست پسر رفیقام مادر هاشون کجا و مادر دوست پسر من که خیلی بد دهن و فشم میده کجا پسرشم که ترسو و بچه ننس مادره بهش اجازه نمیده واسه گوشیش رمز بزاره بعد مادره هر وقت گوشیو دید من پیام دادم فشم میده واقعا بچه ننس که میترسه یه رمز واس گوشیش بزاره😐

احترام چه ربطی داشت واقعا احترام و ترس فرق داره عزیزم

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]

کات کن بابا‌چه چندشه

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
چرا من حس کردم شاید زنشه مادرش نیست

من ب اونش کاری ندارم ولی اینکه احترام مادر رو میفهمه مهمه 

و اینکه بعضی خانواده ها با این دوستیا مخالفن مگ پسر بودن دلیل بر ایستادن در روی خانوادس؟

این پسر هم شاید برا همین اینجوری میکنه

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
حسود نباش  انگه میگ کمک مامانمو میکنک نشانه ترسیدن از مادرش میست احترامشه  ولی البته نبا ...

نه ربطی نداره حسودی اخه مادرش اخلاق درست حسابی نداره بجز فحاشی کردن بمن چیزی بلد نیست

خدا به داد بچهاش برسه معلوم نیست چیکار کرده باهاشون که پسره از ترس ننش میترسه رمز بزاره برای گوشیش

من ب اونش کاری ندارم ولی اینکه احترام مادر رو میفهمه مهمه  و اینکه بعضی خانواده ها با این دوست ...

چه میدونم

کاش میتونس احترام دو طرفو نگه داره

شما میتونید تموم گلها رو بچینید ،اما جلوی اومدن بهارو نمیتونید بگیرید
شما مادرشو نمیشناسی چه ادمیه دوست پسر رفیقام مادر هاشون کجا و مادر دوست پسر من که خیلی بد دهن و فشم ...

فرهنگ خانواده ها فرق داره منم دوستم همشو ب مامانش نشون میده ولی ی دوست دیگم حتی خانوادش خبر ندارن 

و اینکه شاید اینطور تربیت شده ولی این ک نمیتونه رمز بزاره یکم سوسوله

کات کن بابا‌چه چندشه

خیلییی چندشه فکرشو بکن از ترس مادره میترسه رمز بزاره برای مبایلش مادره روانی نصف شب ساعت ۲ زنگ میزنه فش میده قط میکنم میاد تو پیام فش میده چقد رو مخه پسرشم از ترس معلوم نیست چه بلایی سرش اورده که ایقد میترسه ازش که جرعت نداره رمز بزاره واسه مبایلش

حالا همه اومدن میگن این داره احترام میزاره😐 واقعا معنی احترامو نمیدونن