2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ورزش ورزش تغدیه سالم 

دوری از استرس

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
نمیشه با عمل چربی دورشو تخیله کنن  حتما راه درمانی داره

بهترین متخصص زنان رفتم مشهد هردفعه میرم میگ فقط لاغرشو اصلا چاق نیستم اصلا اصلا خدایا نمیدونم حکمتت چیه ایخدا😔

من+نی نی+باباش=❤

۷کیلو لاغرکردم با رژیم و ورزش. عین سیخ کبریت شدم از ریخت و قیافه افتادم شوهرم ناراضیه. اما برای بچه ...

امیدوارم هرچه زودتر مامان بشی یه مامان پرحوصله و مهربون صاحب یه کوچولوی سالم و خوش عاقبت  

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
کلا باید سبک زندگیت رو تغییر بدی  رژیم غذایی خیلی مهمه ساعت خواب ورزش و تحرک

سبکمو تقریبا تغییر دادم. سردیجات حذف کردم کلا. تحرکم رو خیلی بردم بالا. پرخوری رو هم حذف کردم.رژیم و باشگاه 

فعلا ۷کیلو آب کردم حداقل ۱۵کیلو لاغرکنم ببینم چی میشه ولی دعام کنید خیلی دل شکسته ام

من+نی نی+باباش=❤

قدم بلنده ۱۷۸ وزنم ۸۰ وزنم نصبت به قدم اصلا زیاد نیست اما دکتر میگه لاغرشو 

اگه چربی دور شکمی داری سعی کن اون قسمتو حتما با تمرین های مخصوص اب کنی اگه قصد بارداری داری به خدا توکل کن به علاوه بر شرایط بدنی اگه خواست خدا باشه حتما حامله میشی 

قدم بلنده ۱۷۸ وزنم ۸۰ وزنم نصبت به قدم اصلا زیاد نیست اما دکتر میگه لاغرشو 

🤕همچی گفتی لاغری گفتم الان میگه ۴۰ کیلوم 

تو نهایتا باید ۶۸ کیلو باشی ک بشه گفت چاق نیستی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇