2777
2789

قطعا چربی

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چربی موندگار تره اما اگر فرمش بد باشه دیگه راه برگشت نداری دیگه باید تحملش کنی تا چندین سال

من یکی از دوستام زد

خیلی زود رفت تا دو ماه! 

دکترشم فوق العاده بود

چربی موندگار تره اما اگر فرمش بد باشه دیگه راه برگشت نداری دیگه باید تحملش کنی تا چندین سال،  ا ...

گلوله ک نشد مادرم هشت سال پیش زده بود

ولی بازم بین چربی و ژل موندم

من یکی از دوستام زد خیلی زود رفت تا دو ماه!  دکترشم فوق العاده بود

مگه واجبه حالا

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
من یکی از دوستام زد خیلی زود رفت تا دو ماه!  دکترشم فوق العاده بود

بدنش پس زده ژل هم همین اتفاق ممکنه براش بیوفته بعضیا میزنن یکماهه میره. این بستگی به جذب بدن طرف داره، من ژل زدم هشت ماه قبل چون یهو لاغر شدم هنوزم تکون نخورده،  دوستم زد همون روز  از همون برند همون دکتر و یکماهه پرید ژلش. 

بدنش پس زده ژل هم همین اتفاق ممکنه براش بیوفته بعضیا میزنن یکماهه میره. این بستگی به جذب بدن طرف دار ...

ای بابا

من ژل لب زدم  هر سری هفت هشت ماه میمونه

یعنی چربی هم اوکیه؟

خب زیر چشام گود شده دیگه وگرنه الکی ک کسی این کارو نمیکنه

گودی چشم ها دلیل دیگه ای داره به دکتر بگی بهت میگه 

چیکار کنی