2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقت تلف کردن 

وقتی شخصیت دوطرف شکل نگرفته رابطه ی طولانی مدتی هم درکار نیست و یه طرف که تو این رابطه وابسته شده بشدت ضربه میبینه .

سال ها میگذره و اون موقعی که واقعا باید برای طرف مقابلت وقت و انرژی داشته باشی دیگه نداری .

درس بخون پیشرفت کن ،ورزش کن و تمام خودت رو برای کسی که لیاقت داره بذار 

میدونم احساسات اجازه نمیده به نصیحتم گوش کنی اما اگر گوش کنی و الان تو رابطه های یه ماه و چندروزه و ‌‌‌...نری و به پیشرفتت فکر کنی سالها بعد برام دعای خیر میکنی .

ولی باید هیجانات رو کنترل کرد چون کنترل نکردنش اسیب میزنه به روحیه ادن

من الان ۳۲ سالمه خودم از ۲۳ برای اولین بار با پسری  ارتباط عاطفی برقرار کردم ولی بازم به نظرم زوود بود منتها این گرایش لعنتی به جنس مخالف گاهی از دست ادم خارج میشه به نظرم هر چقدر محبت و توجه  تو خانواده به بچه بشه کمتر  تو این روابط میفته خصوصا محبت و توجه از سمت پدر و برادر....

من الان ۳۲ سالمه خودم از ۲۳ برای اولین بار با پسری  ارتباط عاطفی برقرار کردم ولی بازم به نظرم ز ...

بله دقیقا هر چقدر کمبور عاطفی بیشتر باشه خلا هم بیشتره و با این چیزا طزف سعی میکنه پر کنه خلا رو

منم خودم به کل این چیزایی که گفتین اعتقاد دارم

ولی مثلا کلا نمی‌فهمم چطوری بعضیا تو سن کم وارد رابطه و رل داشتن میسن

حتی اگه واقعا عشقی هم وجود داشته باشه

ولی ما مثلا یه همسایه داریم پسرش ۱۴ سالشه

بعد عاشق یه دختر شده که ۱۵ سالشه

بعد دختره تا دو روز قبل این که پسره بهش پیام بده رل داشته 

بعد کات کرده اینم به خودش جرات داده پیام بده 

ولی دختره بهش گفته نه هیچ حسی دارم بهت و پیشت آرامش ندارم و دوستت ندارم و گفته بود تازه فهمیدم که تو این سن هیچ عشقی وجود نداره

و منم واقعا به این حرف آخری دختره اعتقاد قلبی دارم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز