2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا که طلا ارزون بود من طلای بزرگ میخریدم ...الان همون سکه پارسیان هم نمیشه خرید 🙂🙂

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
دراز مدت مثلا چند سال؟ بنظرتون چند سوتی باشه بهتره از لحاظ قیمت

خوب هر چقدر بالاتر باشه بهتره ، مثلا زیر دو، سه سال نباشه، 

من جمع میکردم ۷ سال داشتم طلا. سکه پارسیان و ربع برای جهیزیه فروختم و کلی سود کردم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

من خریدم حدودا پنج درصد شد

مثل اجرت طلای دست دوم کم میشه

من یک گرم و دو صوت گرفتم گفت صد تومن

ولی اگر نگیرم راحت پولم حیف چیزای بیخود میشه

اون صد تومنو بدم راضیم

بعدشم طلا در دراز مدت جبران میشه

سکه پارسیان سوت های پایین هم داره راحت میشه خرید

اره ولی بچه ها اینقد خرج گذاشتن رو دست که ۲۰۰ تومن هم نمی مونه ...ببخشید سکه پارسیان طلای خالص موقع فروش نگن که الیاژ یع تحقیق قبل خرید بکن

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
اها  زیر ۱سال بصرفه نیست پس

نه اصلا ، اون دیگه خیلیبیییی شانسیه 

مثلاً آذر ماه ربع خرید ۵ و نیم سال بعدش خرداد شد ۱۰تومن، این کاملا شانسیه و خیلییییی کم پیش میاد ولی بعدش یکساله و نیمه تغییر. نکرده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز