2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭😭

389 بازدید | 19 پست

من سه سال پیش سقط کردم بچم مخچش رشد نکرد فامیلیم با شوهرم و فهمیدیم ی ژن معیوب مشترک داریم دوتامون بهمون گفتن تو هر بارداری ۲۵درصد احتمال تکرارش هست..قبل ازدواجمون رفتیم متخصص ژنتیک ی سری ازمایش دادیم گفت مشکلی ندارین میتونین ازدواج کنید ولی از شانس گند ما زدو بچه اول مشکلدار شد

حالا بعد کل انتظار این ماه اقدام کردم که نشد تنبلی شدید دارم و رفتم طب سنتی خوب ولی خدا نخواست بشه

از دیروز همه ی فکرای منفی اومده تو مخم داره دیوونم میکنه میگم همه نابارورا پیشش ماه اول جواب گرفتن نکنه بچه بعدیم میخواد مریض باشه خدا نخواست دوباره بگیره 

نکنه بچه بعدی مشکل دار بشه .

نکنه باردار نشم 

ای خدا منو از این برزخ خلاص کن

ای وی اف تعیین سلامت ۱۰۰ میلیونه اونم دکتر گفت معلوم نیست بگیره 

من چکار کنم اصلا حالم خوب نیست بیچاره شوهرم دیروز بردم بیرون که حالم خوب بشه ولی هیچ فرقی نکردم دارم دیوونه میشم 

دلم میخواست این ماه باردار باشم تا تکلیفم معلوم شه ببینم سالمه یانه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم شوهرت راضی نمیشه یه بچه به سرپرستی بگیرید؟  شما میخواید مادری کنید اونم میخواد پدری کنه ...

دکترم گفت شانستو امتحان کن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این فکرای که می‌کنی منم موقع هر سه تا بارداریم داشتم..فکر کنم طبیعی باشه.با اینکه فامیل نبودیم.ولی آزمایش های قبل وبعد بارداری رو انجام بده از قبل هم زیر نظر پزشک متخصص باش انشالله که اتفاقهای خوبی برات میوفته عزیزم

ازدواج فامیلی خیلی اشتباهه مام هردو مون بیخبر بودیم که مشکل ژنتیکی داریم پسرم به دنیا اومد درز جمجمه ش بسته بود کلی دردسر کشیدیم عملش کردیم نمیدونستیم به خاطر چیه بچه جاریم سه ماه پیش به دنیا اومد دیدیم اونم همون مشکلو داره فهمیدیم ارثیه

این فکرای که می‌کنی منم موقع هر سه تا بارداریم داشتم..فکر کنم طبیعی باشه.با اینکه فامیل نبودیم.ولی آ ...

ازمایش که دادیم تحت نظریم ولی دکترا میگن ما نمیتونیم کاری کنیم فقط خدا باید بخواد واستون

ی سریام ک گفتن فقط ای وی ای ژنتیک یا تخمک اهدایی بگیر 

ی سری میگن شانستو امتحان کن

تو برزخی گیر کردم که دلم میخواد فقط بمیرم 

ازدواج فامیلی خیلی اشتباهه مام هردو مون بیخبر بودیم که مشکل ژنتیکی داریم پسرم به دنیا اومد درز جمجمه ...

اره لعنت به ازدواج فامیلی اخی عزیزم الان پسرت چندسالشه؟

زندگی طبیعی داره؟

من‌دوستم ۷پشت غریبن دوتا ژن دارن که دو بار تکرار شد یبارم که سالم بود انگار سوزن نمونه گیری خورده به جفت خونریزی کرد بچه سالم از بین رفت حالا رفت برای ای وی اف تعیین سلامت

😭

ازدواج فامیلی خیلی اشتباهه مام هردو مون بیخبر بودیم که مشکل ژنتیکی داریم پسرم به دنیا اومد درز جمجمه ...

مگه جاریتم فامیلن با شوهرش؟

اگه فامیل نیستن ربطی نداره به ازدواج فامیلی شاید مشکل کروموزومیه که تکرار شده یعنی با هرکس دیگ ازدواج کنن این ژن منتقل میشه

اره لعنت به ازدواج فامیلی اخی عزیزم الان پسرت چندسالشه؟ زندگی طبیعی داره؟ من‌دوستم ۷پشت غریبن دوتا ...

اره شکر خدا سالمه دوسالشه ولی پوستم کنده شد افسردگی گرفتم الانم شکل سرش زیاد نرمال نیست موهاشو کوتاه کنع معلوم میشه خیلی غصه شو میخورم خواهر برادرم باغریبه ازدواج کردن مشکل نداشتن بچه هاشون من با پسر خاله م ازدواج کردم

مگه جاریتم فامیلن با شوهرش؟ اگه فامیل نیستن ربطی نداره به ازدواج فامیلی شاید مشکل کروموزومیه که تکر ...

اونام دختر عمو پسر عمون..پدر شوهر ومادر شوهرم دختر خاله پسر خاله ن کلا فامیلیه ازدواجامون 

اره شکر خدا سالمه دوسالشه ولی پوستم کنده شد افسردگی گرفتم الانم شکل سرش زیاد نرمال نیست موهاشو کوتاه ...

اره عزیزم خیلی سخته جیگر گوشه ادم واسش اتفاقی بیافته انشالله که خدا حفظش کنه 

اونام دختر عمو پسر عمون..پدر شوهر ومادر شوهرم دختر خاله پسر خاله ن کلا فامیلیه ازدواجامون 

شماهم بدتر از ما قاطی هستین

منم خواهرم دختر عمو پسرعمون بچه ما اینطوری شد دیگ ترسیدن 

انقدر خستم انقدر خستم دلم نمیخواد زندگی کنم 

از این ناراحتم که گفتم خب دیگ تموم شد باردار شدم حالا دیگ میرم واسه ازمایش ببینیم بچه سالمه یانه 

نمیدونستم هنوز باید بدوام دنبال بچه