2777
2789
میشه حذف کرد البته بعد از یه مدت  فک کنم تا یه روز فرصت باشه ک خودت حذف کنی

بیخود بود بیخودترشد.تایم زمانی داره برای حذف😂

تاپیکای من خیلی بیشتر ازاون زمانی ک میگیه.خیلی حرکتشون بیخوده خیلی

بیخود بود بیخودترشد.تایم زمانی داره برای حذف😂 تاپیکای من خیلی بیشتر ازاون زمانی ک میگیه.خیلی حرکتش ...

اره ت دیگ خودت نمتونی حذف کنی باید بزاری ت تاپیک حذف اونم ک قفله فعلا 🤌🏻🤷

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ت دیگ خودت نمتونی حذف کنی باید بزاری ت تاپیک حذف اونم ک قفله فعلا 🤌🏻🤷

هکر بودم بخاطر همین حرکت بیخودشون سایتو از بیخ دسترسیشو قط میکردم خودشونم بکشن نتونن درس کنن.اخه ادم انقدر بیمغز باشه ک حذف پست برای کاربر نزاره

هکر بودم بخاطر همین حرکت بیخودشون سایتو از بیخ دسترسیشو قط میکردم خودشونم بکشن نتونن درس کنن.اخه ادم ...

اول یه نفس عمیق 🤌🏻😂 

بعدش ب مشکلت فکر کن 

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

با سلام

بزرگوار من تو فارکس تازه کار و در حال آموزشم با محمدعلی پورصمدی، تاپیک های قدیمی شمارو دیدم و خواستم بپرسم بعد از سالها فعالیت راضی هستین و آیا فارکس تونسته به درآمد خوب و اول شما تبدیل بشه؟

توصیه ای برای من دارید؟

ممنون از شما

با سلام بزرگوار من تو فارکس تازه کار و در حال آموزشم با محمدعلی پورصمدی، تاپیک های قدیمی شمارو دیدم ...

سلام عزیز.شکرخدا راضیم و اگر برگردم عقب بازهم همین راه انتخاب میکنم حتی اگر دوبرابر زمان بگیره ازمن. توصیه من بشما اینه ک هرچی کانال و گروه داری پاک کنی و فقط با استادت بری جلو.پرایس اکشنتو در حد اعلا قوی کن .بدون شناخت پرایس هیچ سیستمی بهت سود نمیده.پرایس پرایس پرایس

سلام عزیز.شکرخدا راضیم و اگر برگردم عقب بازهم همین راه انتخاب میکنم حتی اگر دوبرابر زمان بگیره ازمن. ...

سلام و عرض ادب

سپاسگزارم که پیام بنده رو پاسخ دادید .. راستش من به خاطر شنیدن پاسخ شما تو این سایت عضو شدم و همونطور هم که فکر میکردم، پاسختون باعث دلگرمی بنده شد.

آرزو میکنم شاد و سلامت باشید و هر روزتون پر از روزی و خیر و برکت باشه.

سلام و عرض ادب سپاسگزارم که پیام بنده رو پاسخ دادید .. راستش من به خاطر شنیدن پاسخ شما تو این سایت ...

سلام عزیز بزرگواری شما ممنون از دعای خیرت.انشاالله ک دلتون پراز نور ایمان ب خداوند باشه و زندگیتون سرشار خیروبرکت.