2777
2789
میشه حذف کرد البته بعد از یه مدت  فک کنم تا یه روز فرصت باشه ک خودت حذف کنی

بیخود بود بیخودترشد.تایم زمانی داره برای حذف😂

تاپیکای من خیلی بیشتر ازاون زمانی ک میگیه.خیلی حرکتشون بیخوده خیلی

بیخود بود بیخودترشد.تایم زمانی داره برای حذف😂 تاپیکای من خیلی بیشتر ازاون زمانی ک میگیه.خیلی حرکتش ...

اره ت دیگ خودت نمتونی حذف کنی باید بزاری ت تاپیک حذف اونم ک قفله فعلا 🤌🏻🤷

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ت دیگ خودت نمتونی حذف کنی باید بزاری ت تاپیک حذف اونم ک قفله فعلا 🤌🏻🤷

هکر بودم بخاطر همین حرکت بیخودشون سایتو از بیخ دسترسیشو قط میکردم خودشونم بکشن نتونن درس کنن.اخه ادم انقدر بیمغز باشه ک حذف پست برای کاربر نزاره

هکر بودم بخاطر همین حرکت بیخودشون سایتو از بیخ دسترسیشو قط میکردم خودشونم بکشن نتونن درس کنن.اخه ادم ...

اول یه نفس عمیق 🤌🏻😂 

بعدش ب مشکلت فکر کن 

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

با سلام

بزرگوار من تو فارکس تازه کار و در حال آموزشم با محمدعلی پورصمدی، تاپیک های قدیمی شمارو دیدم و خواستم بپرسم بعد از سالها فعالیت راضی هستین و آیا فارکس تونسته به درآمد خوب و اول شما تبدیل بشه؟

توصیه ای برای من دارید؟

ممنون از شما

با سلام بزرگوار من تو فارکس تازه کار و در حال آموزشم با محمدعلی پورصمدی، تاپیک های قدیمی شمارو دیدم ...

سلام عزیز.شکرخدا راضیم و اگر برگردم عقب بازهم همین راه انتخاب میکنم حتی اگر دوبرابر زمان بگیره ازمن. توصیه من بشما اینه ک هرچی کانال و گروه داری پاک کنی و فقط با استادت بری جلو.پرایس اکشنتو در حد اعلا قوی کن .بدون شناخت پرایس هیچ سیستمی بهت سود نمیده.پرایس پرایس پرایس

سلام عزیز.شکرخدا راضیم و اگر برگردم عقب بازهم همین راه انتخاب میکنم حتی اگر دوبرابر زمان بگیره ازمن. ...

سلام و عرض ادب

سپاسگزارم که پیام بنده رو پاسخ دادید .. راستش من به خاطر شنیدن پاسخ شما تو این سایت عضو شدم و همونطور هم که فکر میکردم، پاسختون باعث دلگرمی بنده شد.

آرزو میکنم شاد و سلامت باشید و هر روزتون پر از روزی و خیر و برکت باشه.

سلام و عرض ادب سپاسگزارم که پیام بنده رو پاسخ دادید .. راستش من به خاطر شنیدن پاسخ شما تو این سایت ...

سلام عزیز بزرگواری شما ممنون از دعای خیرت.انشاالله ک دلتون پراز نور ایمان ب خداوند باشه و زندگیتون سرشار خیروبرکت.